Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη»

«Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη»
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 - 11:58

Συνέντευξη σε εφημερίδα της Ηπείρου έδωσε ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη και παράλληλα δήλωσε αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Να δείξω ότι άξιζα αυτή τη μεταγραφή και να δείξω ότι μπορώ να προσφέρω και να έχω μια θέση στο ρόστερ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του στην ηπειρώτικη εφημερίδα «Πρωινός Λόγος»

Για τα άλματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και το αν περίμενε από τη Νίκη Ρόδου, που αγωνιζόταν παλιότερα, να φτάσει στο σημείο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό: «Όχι, ειλικρινά δεν το περίμενα και εγώ τόσο γρήγορα να γίνουν τόσα βήματα. Η αλήθεια είναι ότι ασχολήθηκα από πολύ μικρός με το ποδόσφαιρο, είχα τρέλα με το άθλημα, ήθελα από μικρός να κάνω αυτό το πράγμα. Δούλεψα πάρα πολύ. Όταν πήγα από την Βραζιλία στη Ρόδο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να γραφτώ σε ακαδημία ποδοσφαίρου, οπότε το είχα ως πρώτο στόχο να πετύχω σε αυτό το επάγγελμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα και εγώ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να έρθουν έτσι τα πράγματα, αλλά δόξα τω Θεώ πήγαν όλα όπως τα ήθελα. Με την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου και ελπίζω να είναι το σκαλοπάτι για να κάνω κάτι παραπάνω».

Για τον πρωταρχικό του στόχο ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού: «Πάμε σε ένα άλλο επίπεδο τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα εδώ και χρόνια και μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι μια πολλή μεγάλη πρόκληση για εμένα και ψυχολογικά είμαι έτοιμος να την αντιμετωπίσω. Πρώτα ο Θεός να έχω την υγεία μου, θέλω να δείξω ότι άξιζα αυτή τη μεταγραφή και να δείξω ότι μπορώ να προσφέρω και να έχω μια θέση στο ρόστερ».

Για το ελληνικό στοιχείο και το αν θεωρεί ότι είναι υπέρ του το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς Ελληνες στο ρόστερ του: «Στόχος μου είναι να δείξω τι μπορώ να κάνω, να πάρω την ευκαιρία μου. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μου, αν δείξω ένα καλό πρόσωπο και ικανοποιήσω τον προπονητή, γιατί όχι να μην πάρω και εγώ μια ευκαιρία και να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους»: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ιανουάριο από κάποιες ομάδες της Super League, καθώς και προς το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έκανε την καλύτερη πρόταση για εμένα. Θεωρώ ότι οι συνθήκες για να αγωνιστείς στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλύτερες από τις άλλες ομάδες και είναι το timing αυτό που με έκανε να επιλέξω τον Ολυμπιακό. Ήρθε η πρόταση και όταν σου κάνει πρόταση μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, τέτοιες ευκαιρίες στη ζωή δεν τις αφήνεις».

Διαβάστε επίσης

Ρέτσος για ρεκόρ!

Ρέτσος για ρεκόρ!

Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 - Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί για το απίστευτο ρεκόρ που κυνηγάει ο 18χρονος αμυντικός.

Στον τελικό του Champions League ο Πρόεδρος

Στον τελικό του Champions League ο Πρόεδρος

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το Σάββατο θα βρεθεί στο Κάρντιφ και θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους.

Στο κόλπο και ο Χάσι!

Στο κόλπο και ο Χάσι!

Ο 45χρονος, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο της Αντερλεχτ, είναι ένας από τους προπονητές που, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», εξετάζει ο Ολυμπιακός.