Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο κόλπο και ο Χάσι!

Στο κόλπο και ο Χάσι!
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 - 10:52

Τους τρεις προπονητές που βρίσκονται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα αποκαλύπτει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο. Οι δύο είναι οι Πέδρο Μαρτίνς και Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ ο τρίτος είναι ο Μπέσνικ Χάσι.

Πρόκειται για τον πρώην προπονητή της Αντερλεχτ, ενώ φέτος έκατσε στον πάγκο της Λέγκια. Εχει εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες και όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» είναι ανάμεσα στους προπονητές που εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Με την Αντερλεχτ μάλιστα τη σεζόν 2013-2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα Βελγίου, αλλά και το Σούπερ Καπ. Ο 45χρονος μπήκε δυνατά στο κόλπο και είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Μη χάσετε τον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί και στον οποίο υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Μίλησε με Λουτσέσκου

Μίλησε με Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος προπονητής, που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, είχε συνομιλία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού - Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ»

Απαντάει ο Γκονζάλο Ροντρίγκες

Απαντάει ο Γκονζάλο Ροντρίγκες

Ο Θρύλος, ο οποίος όπως αναφέρουν οι Ιταλοί έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά, περιμένει την απάντηση του Αργεντινού σέντερ μπακ.