Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Γουότφορντ ετοιμάζει πρόταση 5,5 εκατ. λίρες για τον Ομάρ»

«Η Γουότφορντ ετοιμάζει πρόταση 5,5 εκατ. λίρες για τον Ομάρ»
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 - 11:22

Ο Μάρκο Σίλβα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ και ήδη υπάρχουν πολλά βρετανικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος προπονητής επιθυμεί την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τον περασμένο Ιανουάριο, που βρισκόταν στον πάγκο της Χαλ, είχε ζητήσει και είχε πάρει ως δανεικό από τον Θρύλο τον Νορβηγό μπακ. Αυτή τη φορά, θέλει να τον αγοράσει και όπως αναφέρει η «Mirror», η Γουότφορντ ετοιμάζει να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 5,5 εκατ. λιρών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάρκο Σίλβα είχε συνυπάρξει με τον Ομάρ και στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Ρέτσος για ρεκόρ!

Ρέτσος για ρεκόρ!

Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 - Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί για το απίστευτο ρεκόρ που κυνηγάει ο 18χρονος αμυντικός.

Στο κόλπο και ο Χάσι!

Στο κόλπο και ο Χάσι!

Ο 45χρονος, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο της Αντερλεχτ, είναι ένας από τους προπονητές που, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Μίλησε με Λουτσέσκου

Μίλησε με Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος προπονητής, που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, είχε συνομιλία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού - Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ»