Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύ κοντά ο Καρσελά

Πολύ κοντά ο Καρσελά
Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 - 12:01

Μια ανάσα από την απόκτηση του Μεντί Καρσελά βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Από την ΠΑΕ τοποθετήθηκαν χθες σχετικά με το θέμα, σημειώνοντας πως ακόμα ο παίκτης δεν έχει κλείσει, αλλά όλα συνηγορούν στο γεγονός πως ο Θρύλος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να κάνει δικό του τον παίκτη. Οι Πειραιώτες έχουν κινηθεί κι εκεί σωστά και όλα δείχνουν πως το τέλος θα είναι αίσιο.

Καμία μεταγραφή φυσικά δεν κλείνει αν δεν υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις και αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Απλά, το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως ο παίκτης είναι όντως πολύ κοντά στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Έρχεται λίαν συντόμως λοιπόν ο Καρσελά στον Ολυμπιακό, κοντά στο να τελειώσει και αυτή η πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι η αλήθεια, με τον «ΓΑΥΡΟ» να έχει πλήρες ρεπορτάζ για όλα όσα γίνονται τούτη την ώρα για τον παίκτη.

Ξένο ρεπορτάζ από την άλλη, κάνει λόγο πως για τον Μαροκινό ενδιαφέρεται και η Σταντάρ Λιέγης.

Διαβάστε επίσης

«Απόλλωνας για Γιαννιώτα»

«Απόλλωνας για Γιαννιώτα»

Ο Απόλλωνας Λεμεσού έχει στο στόχαστρό του τον Έλληνα ακραίο και φαίνεται πως ίσως στο άμεσο μέλλον γίνει κάποια κίνηση.

Θέλει και δεύτερο σέντερ φορ

Θέλει και δεύτερο σέντερ φορ

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν αρκείται με τους επιθετικούς που έχει και θέλει να πάρει και δεύτερο - Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ και μαζί, τις απαντήσεις.