Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει θέμα Οφόε

Δεν υπάρχει θέμα Οφόε
Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 - 10:53

Οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Βάντις Οτζίτζα Οφόε δεν... αγγίζουν τον Ολυμπιακό, όπως ξεκαθαρίζουν στην ομάδα. Λίγη ώρα μετά την είδηση ότι το deal του Βέλγου μέσου με την Κράσνονταρ χάλασε, είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια που ήθελαν τους πρωταθλητές Ελλάδας να επιστρέφουν στην υπόθεση.

Οπως ξεκαθαρίζουν στον Πειραιά, πάντως, αυτά δεν έχουν βάση, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν, πλέον, στη λίστα τους τον 28χρονο μέσο. Μάλιστα, επικρατεί σύγχυση, στη Ρωσία ισχυρίζονται ότι ο ποδοσφαιριστής «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις, την ώρα που στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι η μεταγραή δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της στάσης του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Πολύ κοντά ο Καρσελά

Πολύ κοντά ο Καρσελά

Πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί για την περίπτωση του Μαροκινού ακραίου, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτησή του.

«Απόλλωνας για Γιαννιώτα»

«Απόλλωνας για Γιαννιώτα»

Ο Απόλλωνας Λεμεσού έχει στο στόχαστρό του τον Έλληνα ακραίο και φαίνεται πως ίσως στο άμεσο μέλλον γίνει κάποια κίνηση.

«Βλέψεις για Κόντι και Μπαρμπόσα»

«Βλέψεις για Κόντι και Μπαρμπόσα»

Στο εξωτερικό εξακολουθούν να γράφουν πως ο Ολυμπιακός έχει το βλέμμα του στις περιπτώσεις των παικτών των Κολόν και Ντιφένσα αντίστοιχα.