Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απόλλωνας για Γιαννιώτα»

«Απόλλωνας για Γιαννιώτα»
Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 - 13:46

Την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα φέρεται να εξετάζει ο Απόλλωνας Λεμεσού, όπως γράφει η ιστοσελίδα shootandgoal. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο κυπριακός σύλλογος έχει έρθει σε επαφές με τον παίκτη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξανά. Τονίζεται δε, πως ο Νίκος Κίρζης, πρόεδρος του Απόλλωνα, έχει καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ίσως αυτό να παίξει τον ρόλο του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα...

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού και πάλι ο Γιάννης Γιαννιώτας ο οποίος ψάχνει εκ νέου για ομάδα.

Τα πράγματα για να επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικά δύσκολα ωστόσο για τον Απόλλωνα τα δεδομένα είναι σαφώς καλύτερα.

Ήδη ο Νίκος Κίρζης έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον τελευταίο να δίνει τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου. Παράλληλα ο Πέτρος Κονναφής είναι ο μάνατζερ του Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή στην Κύπρο, με τον οποίο η ομάδα της Λεμεσού έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Όπως πληροφορούμαστε μια συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή έχει γίνει και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει ξανά επαφή.

Διαβάστε επίσης

Θέλει και δεύτερο σέντερ φορ

Θέλει και δεύτερο σέντερ φορ

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν αρκείται με τους επιθετικούς που έχει και θέλει να πάρει και δεύτερο - Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ και μαζί, τις απαντήσεις.

Και τώρα στόπερ!

Και τώρα στόπερ!

Ο Ολυμπιακός δεν μένει ούτε στον Εμενίκε ούτε στον Καρσελά, αλλά θα ψάξει και για στόπερ για να ισχυροποιηθεί - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί και τι ισχύει για το φαβορί, Κοσάνοβιτς.

Πολύ κοντά ο Καρσελά

Πολύ κοντά ο Καρσελά

Πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί για την περίπτωση του Μαροκινού ακραίου, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτησή του.