Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βλέψεις για Κόντι και Μπαρμπόσα»

«Βλέψεις για Κόντι και Μπαρμπόσα»
Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 - 10:18

Στο εξωτερικό εξακολουθούν να γράφουν για δύο παίκτες και μάλιστα, αμυντικούς. Πρόκειται για τον 23χρονο παίκτη της Κολόν, Χέρμαν Κόντι και τον Αλεξάντερ Μπαρμπόσα, 22 χρόνων, παίκτη της Ντιφένσα.

Αμφότεροι συνεχίζουν να υπάρχουν στο ρεπορτάζ των ξένων, σε άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό και η ιστοσελίδα ellitoral.com σημειώνει. «Σε ένα σημείο υπάρχουν επαφές από τον Ολυμπιακό μέσω του Μάριο Ουσίγιος, αθλητικού διευθυντή της ομάδας για τον Κόντι της Κολόν και τον Μπαρμπόσα, που έκανε καταπληκτική σεζόν με την Ντιφένσα, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στη Ρίβερ», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Υπάρχει και μια πρόταση από την Ιταλία, την οποία διαχειρίζεται ο εκπρόσωπος του παίκτη και όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις, οι επιλογές είναι πολλές, αλλά οι σίγουρες λύσεις, λίγες. Θα πρέπει να περιμένουμε. Για να είμαστε ακριβείς, η παραμονή του Κόντι στην Κολόν, παραμένει μυστήριο».

Διαβάστε επίσης

Από... λεπτό σε λεπτό!

Από... λεπτό σε λεπτό!

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει σήμερα τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος θα αποτελέσει τον σούπερ σέντερ φορ που έψαχνε ο Ολυμπιακός - Μεγάλη μεταγραφή πραγματικά.