Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπεν παίρνει το όπλο του!

Ο Μπεν παίρνει το όπλο του!
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 10:13

Ο Εμάνουελ Εμενίκε ήταν ο μεγάλος άτυχος στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, καθώς υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Ο Νιγηριανός στράικερ θα χάσει και τα δύο ματς με την Ριέκα, στα οποία ο Θρύλος θα παραταχθεί με τον Μπεν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κομωριανός ήταν εξαιρετικός στον πρώτο αγώνα με την Παρτίζαν, την οποία «κάρφωσε» δύο φορές μέσα στο Βελιγράδι και οδήγησε τον Θρύλο στα πλέι οφ του Champions League. Ο 28χρονος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στους αγώνες με τους Σέρβους και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Μπέσνικ Χάσι. Ο 45χρονος προπονητής τον εμπιστεύεται απόλυτα και ο Μπεν φροντίζει πάντα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον τον χρειάζονται περισσότερο από ποτέ, καθώς πρέπει πάση θυσία να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ριέκα και να προκριθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μπεν είναι έτοιμος να πάρει στις πλάτες του την ομάδα και θα προσπαθήσει να… βομβαρδίσει τα δίχτυα της κροατικής ομάδας.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί το αναλυτικό ρεπορτάζ για τον 28χρονο στράικερ.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Πανέτοιμος να πάρει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό είναι ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος μετά την Παρτιζάν θα… βομβαρδίσει και τα δίχτυα της Ριέκα.