Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να... τρώει σίδερα!

Να... τρώει σίδερα!
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 - 10:25

Πανέτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Τόσο οι παίκτες, όσο και το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου θέλουν να πάρουν το τρίποντο και το θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για να μειώσουν ακόμα περισσότερο την απόστασή τους από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αλλά και γιατί πάντα υπάρχει μια ψυχολογική τόνωση όταν κερδίζεις τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Οι παίκτες του Θρύλου, είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, αλλά και να δείξουν το πάθος τους, στον αγωνιστικό χώρο ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν τη νίκη, η οποία θα δώσει άλλη πνοή στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, θέλουν να ικανοποιήσουν και τον κόσμο της ομάδας, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη λαϊκή απαίτηση για νίκη στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Διαβάστε επίσης

Διαλύστε τους!

Διαλύστε τους!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 19:30 για την 9η αγωνιστική της Superleague, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να φύγει με το διπλό από την Λεωφόρο. Live από το gavros.gr/NS1

«Κλειδί» ο Φορτούνης

«Κλειδί» ο Φορτούνης

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα βγει ξανά μπροστά, όπως έκανε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμη μία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Ζήτω η Ελλάδα!» (pic)

«Ζήτω η Ελλάδα!» (pic)

Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας γιορτάζει σήμερα την επέτειο του «ΟΧΙ» και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μήνυμα στα social media.