Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο λαός του Θρύλου δεν ξεχνάει!

Ο λαός του Θρύλου δεν ξεχνάει!
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 - 10:45

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει όσα έγιναν την περσινή σεζόν και τη σκευωρία που έστησε ο Πλατανιάς, προκειμένου να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Θρύλο! Τελικά, η πλεκτάνη που έστησαν οι Κρητικοί έπεσε στο κενό, με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν έχουν ξεχάσει το βρόμικο παιχνίδι που στήθηκε στις πλάτες του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και στον αγώνα με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδας σήκωσαν πανό για τον πρόεδρο του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιούλακη. Συγκεκριμένα, το πανό που ανάρτησαν οι «ερυθρόλευκοι» έγραφε: «Μαθιουλάκη ντροπή της Κρήτης».

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι η ασπίδα του συλλόγου και πάντα θα είναι απέναντι σε όσους πολεμούν την αγαπημένη τους ομάδα!

Διαβάστε επίσης

Ήταν... καλό που είχε νεύρα!

Ήταν... καλό που είχε νεύρα!

Τα νεύρα γενικότερα, ποτέ δεν κάνουν καλό, αλλά η τσαντίλα του Τζούρτζεβιτς χθες, δείχνει πως ο παίκτης σε καμία περίπτωση δεν είναι αδιάφορος. Και για αυτό δικαιολογούνται φυσικά.

Ανεβαίνει...

Ανεβαίνει...

Καλός και χθες ο Τζούρτζεβιτς, έβαλε το γκολάκι του, είχε και δύο δοκάρια. Δείχνει πως σιγά σιγά εγκλιματίζεται. Και εννοείται πως θέλει δουλίτσα ακόμα.