Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόστιμο στον Σεμπά

Πρόστιμο στον Σεμπά
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 10:55

Ακριβά θα αναγκαστεί να πληρώσει την κίνησή του να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γιουβέντους ο Σεμπά. Λίγες ώρες μετά την αποπομπή τεσσάρων παικτών του Θρύλου από την ομάδα, ο Βραζιλιάνος έφυγε στο ημίχρονο του ματς με τους Ιταλούς, κάτι φυσικά το οποίο δεν θα μπορούσε να μην θεωρηθεί πειθαρχικό παράπτωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παίκτης εμφανίστηκε μετανιωμένος στην προπόνηση μετά από αυτό που έκανε και σε περίπτωση που δεν άλλαζε στάση, τότε προφανώς θα αποτελούσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά μετά τη συγνώμη του στην ουσία τη γλιτώνει.

Όσον αφορά στις... παρενέργειες της κίνησής του να αποχωρήσει από τον αγώνα με αντίπαλο τη Γιουβέντους και χωρίς φυσικά να έχει εξασφαλίσει κάποια άδεια, η διοίκηση θα τον τιμωρήσει με βαρύ πρόστιμο, ενώ θα χάσει για κάποιο διάστημα τη θέση του στην 11άδα ή και ακόμα στις αποστολές της ομάδας.

Αυτό που έκανε ο Σεμπά, σαφώς και δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλος σύλλογος και δεν μπορεί να ανεχτεί κάποια πράγματα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που μερικές ώρες πριν, έχει προηγηθεί η αποπομπή τεσσάρων παικτών. Με βαρύ πρόστιμο και απώλεια της θέσης του στην ομάδα για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, θα είναι λοιπόν η τιμωρία του Σεμπά για αυτά που έκανε.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα... επαρχία

Και τώρα... επαρχία

Μέχρι και τις 28 Γενάρη, ο Ολυμπιακός έχει στο πρωτάθλημα έξι σερί παιχνίδια με ομάδες από την επαρχία.