Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκιρτζίκης: «Δεν συναντήθηκα με τον κ. Μπέο»

Γκιρτζίκης: «Δεν συναντήθηκα με τον κ. Μπέο»
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 23:43

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Απορούσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης με δηλώσεις του πρώην Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου αλλά και με σχετικά δημοσιεύματα ότι ο τελευταίος λογομάχησε μαζί του. «Δεν συναντήθηκα ποτέ με τον κύριο Μπέο. Εγώ ήμουν στο Εφετείο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» και πληροφορήθηκα ότι ο κ. Μπέος ήταν σε άλλη αίθουσα για το αποκαλούμενο «Κοριόπολις». Τώρα, αν πέρασε από εκεί που ήμουν εγώ, το έμαθα από άλλους. Εγώ δεν τον είδα, άρα δεν είναι δυνατόν, ούτε να μιλήσαμε, ούτε να μου πει τίποτα. Δεν ανταμώσαμε ούτε στα 20 μέτρα», τόνισε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

«Καμία σχέση η ομοσπονδία»

Ο Γκιρτζίκης απάντησε και στους ισχυρισμούς του κ. Μπέου, ο οποίος δήλωσε ότι η ΕΠΟ πληρώνει τους δικηγόρους των κατηγορουμένων για την αποκαλούμενη υπόθεση της Κάρτα Υγείας. «Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Εμείς τους πληρώνουμε. Μάλιστα άκουσα και σε ραδιόφωνο ότι ο κ. Γραμμένος έδωσε εντολή να αποσυρθεί η νομική στήριξη. Είναι προϊόν φαντασίας του δημοσιογράφου. Αποκλείεται ο κ. Γραμμένος να είπε τέτοιο πράγμα».

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση από την Κ20

Ενίσχυση από την Κ20

Ποιοι είναι οι τέσσερις πιτσιρικάδες από τους Νέους που προπονήθηκαν την Πέμπτη με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

«Ησουν το πρότυπό μου» (pic)

«Ησουν το πρότυπό μου» (pic)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ευχήθηκε καλή συνέχεια στη ζωή του ξαδέρφου του, Μοχάμεντ Αμπντελάουε, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Επιβεβαίωσε το ατόπημα Γραμμένου

Επιβεβαίωσε το ατόπημα Γραμμένου

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ όπως και κανείς άλλος από την ομοσπονδία, δεν με πήραν ούτε τηλέφωνο», δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Μιχάλης Τζανόπουλος για την… απουσία του Γραμμένου μετά τη φονική θεομηνία