Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκο» γεύμα

«Ερυθρόλευκο» γεύμα
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 - 22:49

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει βελτιωθεί τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός από αυτούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να έχουν πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους, κάτι το οποίο βγαίνει και μέσα στο γήπεδο, οδηγώντας την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Αυτό το κλίμα φαίνεται και από το γεγονός ότι το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα γευματίσουν εκτός Ρέντη όλοι μαζί. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να είναι έτοιμοι έτσι για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Θρύλος έχει μπροστά του δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα και Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος και η ομάδα έχοντας πολύ καλό κλίμα θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη και στα δύο αυτά ματς, κλείνοντας με θετικό τρόπο τη φετινή χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμοι Μπεν και Κούτρης

Έτοιμοι Μπεν και Κούτρης

Προπονήθηκαν και οι δύο θέτοντας τους εαυτούς τους στη διάθεση του Τάκη Λεμονή. Αντίθετα ο Εμενίκε παραμένει στα… πιτς.

Αν ισχύει αυτό για Κέβιν…

Αν ισχύει αυτό για Κέβιν…

Σύμφωνα με πληροφορίες η Έβερτον έχει ρίξει νερό στο κρασί της και συζητάει ακόμα και τον δανεισμό του Βέλγου άσου. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες τον Γενάρη να φοράει τα ερυθρόλευκα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Με απόλυτη συγκέντρωση τελειώνουν με νίκη τη χρονιά στο πρωτάθλημα

Με απόλυτη συγκέντρωση τελειώνουν με νίκη τη χρονιά στο πρωτάθλημα

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει το μυαλό τους στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα, κλείνοντας με το καλύτερο τρόπο τη χρονιά για το πρωτάθλημα.