Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με απόλυτη συγκέντρωση τελειώνουν με νίκη τη χρονιά στο πρωτάθλημα

Με απόλυτη συγκέντρωση τελειώνουν με νίκη τη χρονιά στο πρωτάθλημα
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 - 19:31

Ο Ολυμπιακός έχει αφυπνιστεί, έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή του εδώ και καιρό και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, η τελευταία από τις οποίες πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο με τον Θρύλο να παίρνει εμφατική νίκη με 4-1 κόντρα στον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική.

Πλέον, οι παίκτες του Τάκη Λεμονή έχουν ακόμη ένα ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα για τη φετινή χρονιά και θέλουν να τα δώσουν όλα, προκειμένου να κλείσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το 2017 για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Για να το πετύχει αυτό ο Θρύλος θα πρέπει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες θα κλείσουν τη σεζόν με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά στην Κρήτη, ωστόσο το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Τάκη Λεμονή βρίσκεται προς το παρόν στην αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες, όπου αναμένεται να τα δώσουν όλα για να φτάσουν σε ακόμη ένα τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκο» γεύμα

«Ερυθρόλευκο» γεύμα

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Τετάρτης θα γευματίσουν, δείχνοντας το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Η ομόνοια είναι το Α και το Ω!

Η ομόνοια είναι το Α και το Ω!

Σε κάθε πανηγυρισμό των παικτών του Ολυμπιακού, διαπιστώνει κανείς πόσο κοντά έχει φέρει την ομάδα ο Τάκης Λεμονής.