Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει μεγάλη τρέλα ο Σισέ

Έχει μεγάλη τρέλα ο Σισέ
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 22:36

Με εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Παπέ Σισέ, η μεταγραφή του οποίου πέρασε στα… ψιλά. Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Σενεγαλέζο. Ο Χάσι δεν τον πίστευε καθόλου και τον άφησε ακόμα και εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Μέχρι και τον Ρομαό στόπερ έβαζε προκειμένου να μην παίξει ο Σισέ.

Όλα αυτά άλλαξαν, όμως, από τη στιγμή που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής. Πίστεψε στην αξία του, τον καθιέρωσε στην ενδεκάδα και εκείνος τον δικαιώνει. Το μεγάλο όπλο του Παπέ Σισέ στο δρόμο προς τη καταξίωση είναι η δουλειά. Ο 22χρονος στόπερ κάνει ατομικές προπονήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ξεκίνησε στις 15:00 το μεσημέρι και μετά το τέλος της ο Σισέ συνέχισε το πρόγραμμα του στο κέντρο φυσικοθεραπείας του Δημήτρη Σκορδή. Δεν σταματάει να δουλεύει ο Σενεγαλέζος, ο οποίος δεν έχει επαναπαυτεί από το γεγονός πως ο Λεμονής τον έχει καθιερώσει στην ενδεκάδα. Ακόμα και στο Ρέντη ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός πηγαίνει αρκετές ώρες πριν τη προπόνηση. Ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να χάσει ένα σπουδαίο περιουσιακό του στοιχείο εξαιτίας της κακής μεταχείρισης που είχε από τον Χάσι.

Τώρα, ο Σισέ απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή, είναι πανευτυχής στην Ελλάδα και είναι ενδεικτικό ότι μαθαίνει ακόμα και τη γλώσσα μας. Παλεύει καθημερινά για να γίνεται καλύτερος τόσο σε επίπεδο τακτικής όσο και σε φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης

Τι γίνεται με Μίτροβιτς

Τι γίνεται με Μίτροβιτς

Οι Σέρβοι συνεχίζουν τις αποκαλύψεις και βάζουν στο… κόλπο τον φορ της Νιούκαστλ. Έρχονται αλλαγές στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Από… δοκιμή ο Τζήλος

Από… δοκιμή ο Τζήλος

Η γνωστή αγωνιστική διαδρομή, αφού πρώτα σφύριξε αγώνες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ορίστηκε στον Ολυμπιακό.

«Γίναμε πιο δυνατοί και σύντομα θα είμαστε στην πρώτη θέση»

«Γίναμε πιο δυνατοί και σύντομα θα είμαστε στην πρώτη θέση»

Ο Κούτρης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από τις δυσκολίες που βίωσαν στη φετινή σεζόν έγιναν πιο δυνατοί - «Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη», το μήνυμά του αριστερού μπακ των Πειραιωτών για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.