Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σκέψη για τριπλέτα με Οτζίτζα, Μάριν, Φορτούνη

Η σκέψη για τριπλέτα με Οτζίτζα, Μάριν, Φορτούνη
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 22:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Να πανηγυρίσει την έκτη του συνεχόμενη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός την Κυριακή το μεσημέρι που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένα ματς που δεν είναι και τόσο απλή ιστορία με τους Ηπειρώτες φέτος να έχουν κόψει στην έδρα τους βαθμούς από την ΑΕΚ (0-0), ενώ έχασαν πολύ δύσκολα 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας έχει μπει στη τελική της ευθεία για τον αγώνα της Κυριακής και ο Τάκης Λεμονής έχει ήδη κάποια πράγματα στο μυαλό του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΣ. Ο 57χρονος προπονητής σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει με Μάριν, Οτζίτζα και Φορτούνη! Μία τριάδα για την οποία είχε γίνει μεγάλη κουβέντα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Πως θα το κάνει αυτό; Ο Λεμονής είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει το ματς με τους έντεκα που ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και την παραγωγικότητα της, ενώ θεωρεί πως το κυριακάτικο ματς έχει πολλά κοινά με αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό. Αν όντως το κάνει αυτό, τότε ο Ολυμπιακός θα παίξει επί της ουσίας χωρίς εξτρέμ. Θα έχει στα χαφ τους Ρομαό, Ταχτσίδη, Οτζίτζα και μπροστά Φορτούνη, Μάριν, Ανσαριφάρντ.

Υπάρχει φυσικά και το σενάριο να μείνει έξω ο Ταχτσίδης και να παίξει στα άκρα ο Μπεν. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτή τη στιγμή, αν και θα πρέπει να περιμένουμε την προπόνηση του Σαββάτου με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ΠΑΣ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣΑΝ

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Χάσι θέλοντας να χωρέσει στην ενδεκάδα όλους τους παίκτες δεν δίσταζε να βάζει μαζί τους Μάριν, Οτζίτζα, Φορτούνη. Το έκανε μέχρι και στο ματς με τη Σπόρτινγκ στη πρεμιέρα των ομίλων με τα γνωστά αποτελέσματα και την κακή εικόνα της ομάδας. Επέμεινε στο… πάντρεμα των τριών και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τους είδαμε να ξεκινούν από την αρχή με τη Λαμία. Ο Ολυμπιακός σε εκείνο το παιχνίδι είχε νικήσει 0-1, αλλά είχε δεχτεί πολλές φάσεις. Η τελευταία φορά που είδαμε αυτούς τους τρεις να παίζουν μαζί από την αρχή ήταν στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη που ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς (1-1).

Από τότε δεν έπαιξαν ποτέ ξανά μαζί από την αρχή. Τώρα ο Λεμονής έχει στο μυαλό του να τους βάλει και τους τρεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η σημαντική διαφορά είναι πως ο 57χρονος προπονητής αν το κάνει αυτό θα… οχυρώσει τα χαφ του με Ρομαό και Ταχτσίδη. Ο Χάσι όταν το έκανε έπαιζε στα χαφ με Ζιλέ, Οτζίτζα, τον Φορτούνη «δεκάρι» και τον Μάριν αριστερά, έχοντας δεξιά τον Καρσελά. Ένα σχήμα που δεν είχε τραβήξει και είχε σηκώσει μεγάλη κουβέντα. Ο Λεμονής σκέφτεται σοβαρά να παίξει με αυτή την τριπλέτα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και τη προπόνηση του Σάββατου.

Διαβάστε επίσης

«Γίναμε πιο δυνατοί και σύντομα θα είμαστε στην πρώτη θέση»

«Γίναμε πιο δυνατοί και σύντομα θα είμαστε στην πρώτη θέση»

Ο Κούτρης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από τις δυσκολίες που βίωσαν στη φετινή σεζόν έγιναν πιο δυνατοί - «Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη», το μήνυμά του αριστερού μπακ των Πειραιωτών για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Έχει μεγάλη τρέλα ο Σισέ

Έχει μεγάλη τρέλα ο Σισέ

Μένει στο Ρέντη για ώρες, κάνει ατομικές προπονήσεις και προσπαθεί να γίνει όλο και καλύτερος απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή και όλων των ανθρώπων της ομάδας.