Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη φυσική του θέση

Στη φυσική του θέση
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 00:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στη πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ο Τάκης Λεμονής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/12. 15:00, NS2) και τους θύμισε τις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό και Απόλλωνα. Προσοχή ζήτησε ο κόουτς που δεν… τσιμπάει από τις απουσίες της ομάδας της Ηπείρου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και μετά τη… γκέλα της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός έχει τη χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και να μείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Οι Πειραιώτες στα τελευταία τους παιχνίδια βγάζουν τεράστια θέληση και πάθος κάτι που αποδεικνύεται από τις αντιδράσεις που έχουν όταν μένουν πίσω στο σκορ ή όταν δέχονται αστεία γκολ με τα οποία χάνουν το προβάδισμα τους.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ… ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ο Τάκης Λεμονής στη τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Είναι κάτι που το συνηθίζει ο κόουτς το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκαλύπτει τα πλάνα του. Έκανε αρκετές δοκιμές στο Ρέντη και στο δίτερμα περισσότερο μπερδεμένους τους είχε.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως θα παρατάξει την ομάδα όπως με τον Παναιτωλικό, αλλά με 1-2 αλλαγές. Τι σημαίνει αυτό; Ο Προτό θα είναι στην εστία και οι Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Σισέ, Κούτρης θα συνθέσουν την τετράδα στην άμυνα. Ρομαό και Ταχτσίδης είναι φαβορί για τα χαφ. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Μάριν και δεξιά αναμένεται να δούμε τον Μπεν ή και το αντίστροφο. Με τον Παναιτωλικό είχε παίξει από την αρχή ο Πάρντο, αλλά υπάρχει η αίσθηση πως θα ξεκινήσει ο Μπεν. Φορτούνης και Ανσαριφάρντ θα καλύψουν τις άλλες δύο θέσεις.

Δεν αποκλείεται βέβαια το σενάριο να δούμε από την αρχή και τον Οτζίτζα αντί του Ταχτσίδη, αλλά αυτό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Ο Λεμονής έχει στο μυαλό του τον Βέλγο, αλλά αν τον βάλει από την αρχή θα το κάνει όπως το έκανε στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Με Ρομαό, Ταχτσίδη, δηλαδή, στα χαφ και τον Οτζίτζα πιο μπροστά και Φορτούνη, Μάριν λίγο πιο άκρα στην επίθεση.



Διαβάστε επίσης

«Τέλος ο Ταβάμπα, έκλεισε ο διάδοχος»

«Τέλος ο Ταβάμπα, έκλεισε ο διάδοχος»

Τα σενάρια… πέφτουν βροχή για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Ο Καμερουνέζος που «χαιρέτησε» την Παρτιζάν, ο Μίτροβιτς που «πιάνει λιμάνι» και η… επιστροφή του Ιρανού.

Με 100-0 διαιτησία και γκέλαρε

Με 100-0 διαιτησία και γκέλαρε

Ο διαιτητής Κουμπαράκης έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να κερδίσει η ΑΕΚ, όμως, παρά τις... υπεράνθρωπες προσπάθειές του, η ομάδα του Χιμένεθ ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.