Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρακάμερα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ (vid)

Η παρακάμερα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ (vid)
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 22:13

Στην κορυφή της βαθμολογίας θα κάνει γιορτές ο Ολυμπιακός, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, χάρη στο γκολ του Μάρκο Μάριν.

Ο Γερμανός με ένα πανέμορφο σουτ «έσκισε» τα δίχτυα των Ηπειρωτών και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Οι ΓΑΥΡΟΙ που βρέθηκαν στο γήπεδο χάρηκαν τη σπουδαία νίκη του Θρύλου και στο τέλος του παιχνιδιού καταχειροκρότησαν τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Δείτε την παρακάμερα που ετοίμασε το Olympiacos TV για τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Διαβάστε επίσης

Σαν τον Γκάγκα δεν υπάρχει κανείς!

Σαν τον Γκάγκα δεν υπάρχει κανείς!

Είναι η τελευταία σεζόν του 44χρονου Λαρισαίου που δεν μέτρησε το γκολ του Ανσαριφάντα και τον επανάφεραν παράνομα οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης

Επέστρεψε στις νίκες ο Λεβαδειακός

Επέστρεψε στις νίκες ο Λεβαδειακός

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό, επικράτησε του Πανιωνίου με 2-1 και κέρδισε ύστερα από επτά αγωνιστικές, στην αναμέτρηση που έκλεισε το 2017 για την Σούπερ Λίγκ.

Νέο σενάριο για Μασάς

Νέο σενάριο για Μασάς

Χωρίς νέες πληροφορίες και με πολλά ερωτηματικά για το αν θα ενδιαφερθεί ο Μοντεστό, οι Γάλλοι διατηρούν στο προσκήνιο τον 21χρονο, που έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ.