Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Viral έγινε η «οβίδα» του Μάριν, ενώ οι Σέρβοι επιμένουν…

Viral έγινε η «οβίδα» του Μάριν, ενώ οι Σέρβοι επιμένουν…
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 22:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται ο Μάρκο Μάριν το τελευταίο δίμηνο επιβεβαιώθηκε με την γκολάρα που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την πρωτοκαθεδρία στο πρωτάθλημα. Το βίντεο με την «οβίδα» του Γερμανού έχει γίνει viral στο εξωτερικό, ενώ στην Σερβία επιμένουν για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα.

Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Le Figaro», έχει για τίτλο: «Το γκολ έκπληξη του Μάριν», ενώ στο τουρκικό sporx επισημαίνεται: «Το σπουδαίο γκολ του Μάριν».

Στην ηλεκτρονική έκδοση της «L’ Equipe» υπογραμμίζεται: «Νέος ηγέτης ο Ολυμπιακός» και στο foxsports εγκωμιάζεται ως «το πανίσχυρο σουτ του Μάριν». «Γκολ όνειρο», γράφει χαρακτηριστικά το Eurosport.

Στον Μάριν παραμένουν τα φώτα της δημοσιότητας και στην Σερβία, καθώς στον Ερυθρό Αστέρα φαίνεται να έχουν βάλει στόχο την ενίσχυση από τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά, καθώς είναι γνωστό και το πρέσινγκ που εξασκούν στον Μοχάμεντ Μπεν.

Ωστόσο, αν ήταν μια φορά δύσκολο να πάρουν τον Μπεν από τον Ολυμπιακό, είναι 10 φορές δυσκολότερο να πείσουν τον Μάριν...

Διαβάστε επίσης

«Είπε όχι ο Μπεν»

«Είπε όχι ο Μπεν»

Νέο ρεπορτάζ από τη Σερβία για τον Μοχάμεντ Μπεν, τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα. Τι αποκαλύπτουν τα σερβικά Μέσα που επιμένουν ότι ο επιθετικός από τις Κομόρες μπορεί να μετακομίσει στο Βελιγράδι.

Ταξίδι Μοντέστο

Ταξίδι Μοντέστο

Ο Κορσικανός έλειπε από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο εξωτερικό.

Σαν τον Γκάγκα δεν υπάρχει κανείς!

Σαν τον Γκάγκα δεν υπάρχει κανείς!

Είναι η τελευταία σεζόν του 44χρονου Λαρισαίου που δεν μέτρησε το γκολ του Ανσαριφάντα και τον επανάφεραν παράνομα οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης