Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση από... σήμερα

Πρόκριση από... σήμερα
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 15:00

ΧΑΝΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πρώτος αγώνας της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με τον Πλατανιά στα Χανιά (Live στο gavros.gr στις 17:15/CS1). Ο Ολυμπιακός αναζητά φυσικά το καλό αποτέλεσμα, προκειμένου να πάρει από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση, ώστε η ρεβάνς να αποτελέσει τυπική διαδικασία.

Οι Πειραιώτες έχουν ταξιδέψει στα Χανιά με μερικές αλλαγές αναφορικά με την αποστολή από την οποία απαρτίζεται η 23άδα που πήρε μαζί του ο κόουτς, κάτι που δείχνει πως προσανατολίζεται στο να κάνει και μερικές στο γήπεδο φυσικά. Ο Ολυμπιακός θέλει λοιπόν την πρόκριση από σήμερα και δεν αποκλείεται να έρθει τελικά αυτή, αναλόγως με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα να δούμε νέα παιδιά απόψε με τον Ολυμπιακό, νέα πρόσωπα για την ακρίβεια και αναλόγως με το ποιους θα παρατάξει ο Τάκης Λεμονής, αυτοί που θα παίξουν, καλούνται να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν πως τους αξίζει να παίζουν στον Ολυμπιακό, αλλά προπάντων, θα βάλουν υποψηφιότητα για να βοηθήσουν την ομάδα στο υπόλοιπο μισό που θα αρχίσει σε μερικές εβδομάδες.

Προς το παρόν βέβαια, Κύπελλο, Πλατανιάς και... πρόκριση από σήμερα.

Διαβάστε επίσης

MVP ο Μάριν

MVP ο Μάριν

Ο Γερμανός παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό καίγεται για εξτρέμ

Γι’ αυτό καίγεται για εξτρέμ

Στους 23 παίκτες που πήρε μαζί του ο Τάκης Λεμονής στα Χανιά, ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να θεωρηθεί καθαρόαιμος εξτρέμ είναι ο Φελίπε Πάρντο. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.