Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάχη» Νιούκαστλ και Μπριζ για Καπίνο

«Μάχη» Νιούκαστλ και Μπριζ για Καπίνο
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 - 12:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Στέφανου Καπίνο από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πολλές ομάδες φαίνεται να τον έχουν στην λίστα τους, όμως πιο ζεστές είναι η Νιούκαστλ και η Μπριζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από την Αγγλία, για τους «ανθρακωρύχους» ο 23χρονος γκολκίπερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους. Η Νιούκαστλ παλεύει για την παραμονή της και πήρε ανάσα με τη νίκη 3-2 επί της Γουέστ Χαμ, όμως για κάθε ποδοσφαιριστή η Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί μεγάλο δέλεαρ.

Από την άλλη μεριά, για βασικό στέλεχος θέλουν τον Καπίνο και στην Μπριζ. Πρόκειται για μία ομάδα που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στο Βέλγιο, ενώ έχει δύο ακόμα πλεονεκτήματα στην «μάχη» με τους Άγγλους. Αφενός υπάρχει καλή σχέση με την διοίκηση του Ολυμπιακού από την καλοκαιρινή μεταγραφή του Μπιόρν Ένγκελς και αφετέρου θέλει να αγοράσει τα δικαιώματά του.

Στη Νιούκαστλ προτιμούν τον εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς του Καπίνο, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο του 2019.

Παράλληλα, ο ατζέντης του διεθνή τερματοφύλακας βρίσκεται σε επαφή με ιταλικά και γερμανικά κλαμπ.

Φυσικά τον τελευταίο λόγο στην μετακίνηση του υψηλόσωμου (1,96 μ.) πορτιέρο τον έχει η διοίκηση του Θρύλου, του οποίου οι ιθύνοντες θα αποφασίσουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για τον παίκτη, όσο και για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Που να μην πήγαιναν και για πρωτάθλημα…

Που να μην πήγαιναν και για πρωτάθλημα…

Για μια ακόμα σεζόν ο Ολυμπιακός θα διαθέσει κοντά στις 300.000 εισιτήρια στο πρωτάθλημα. Να δούμε πόσα θα διαθέσουν οι άλλοι που ο κόσμος τους… διψάει για πρωτάθλημα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος