Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζητάει τη βοήθεια του Ζιλέ η Άντερλεχτ

Ζητάει τη βοήθεια του Ζιλέ η Άντερλεχτ
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - 13:21

Πρόσφατα, ο Μεχντί Καρσελά έκανε τη σέντρα στο Βέλγιο στο ματς της Σταντάρ με τη Σιντ Τρούιντεν και το ίδιο θα κάνει απόψε στην αναμέτρηση της Άντερλεχτ με τη Γάνδη ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Μετά τις ήττες από Σαρλερουά και Μπριζ, την... ισχνή νίκη επί της Έουπεν και τους τραυματισμούς των Νάχαρ, Ονιεκούρου και Κάρα, η πρώην ομάδα του Ζιλέ έχει ανάγκη από στήριξη. Και όπως τόνισαν οι ιθύνοντες, μαζί με έναν άλλον πρώην παίκτη της ομάδας, θα κάνουν τη σέντρα απόψε στον αγώνα, σε μια προσπάθειά της να κερδίσει, αλλά και να διοργανώσει ένα event για τις γιορτές.

«Η σέντρα απόψε θα δοθεί από τον Γκιγιόμ Ζιλέ, που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση δύο πρώην ομάδων του, αλλά και από τον Μπερτράν Κρασόν», ανέφερε η Άντερλεχτ και συνέχισε.

«Ο Ζιλέ, ήρθε σχεδόν πριν από δέκα χρόνια και αποκτήθηκε από τη Γάνδη κατά τη χειμερινή διακοπή της σεζόν 2007-08. Στο τέλος εκείνης της περιόδου, σημείωσε το νικητήριο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου επί της... Γάνδης. Αφού έπαιξε σε Μπαστιά και Ναντ, τώρα είναι στον Ολυμπιακό από φέτος. Με την Άντερλεχτ έχει 330 επίσημα παιχνίδια και 62 γκολ».

Διαβάστε επίσης

«30άρισε» ο Φορτούνης!

«30άρισε» ο Φορτούνης!

Διαβάστε στο gavros.gr γιατί ο Έλληνας μέσος είναι από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.