Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά εκτός αποστολής ο Μιραλάς

Ξανά εκτός αποστολής ο Μιραλάς
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - 17:16

Ένα ακόμα παιχνίδι της Εβερτον, μια ακόμα φορά που ο Κέβιν Μιραλάς είναι εκτός αποστολής. Ο Βέλγος άσος δεν βρίσκεται στην 18αδα του παιχνιδιού με την Γουέστ Μπρομ, για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τον προπονητή της Εβερτον, Σαμ Αλαρντάις, να τον έχει θέσει ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Αυτό φαίνεται και από την απόφασή του να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα, παρότι τα «ζαχαρωτά» ταξίδεψαν στο Μπέρμπιγχαμ με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ο έμπειρος προπονητής του έχει δείξει την πόρτα της εξόδου, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Κέβιν Μιραλάς στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια, εκ των οποίων 5 ήταν για το πρωτάθλημα, 7 για το Europa League και 1 για το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης

Με τον Μανθάτη ο Νικολάου (pic)

Με τον Μανθάτη ο Νικολάου (pic)

Ο νεαρός σέντερ μπακ του Ολυμπιακού συνάντησε τον καλό του φίλο, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όλο το παρασκήνιο με Καρσελά

Όλο το παρασκήνιο με Καρσελά

Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Μαροκινού στον αγώνα της Σταντάρ με τη Σιντ Τρούιντεν - Τι σημαίνει αυτή και σε ποιο στάδιο βρίσκεται τώρα η υπόθεση.