Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Θρύλος κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα (pic)

Όταν ο Θρύλος κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα (pic)
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 - 11:43

Το 2017 σχεδόν έφυγε με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να θυμάται το τελευταίο διάστημα μερικές από τις σπουδαιότερες στιγμές της ομάδας για τη φετινή χρονιά. Μία από αυτές αδιαμφισβήτητα ήταν η «λευκή» ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν στις 31/10/2017 την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία κόντρα σε μία από τις καλύτερες αν όχι τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών στην Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη στιγμή θα μείνει αξέχαστη σε όλο τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος είδε την ομάδα του στο πρώτο εντός έδρας αγώνα κόντρα στους μπλαουγκράνα να κοντράρεται στα ίσια κόντρα στους καλύτερους, Μέσι, Σουάρες.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που ανάρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

Διαβάστε επίσης

Τους κάνει πλάκα ο Θρύλος

Τους κάνει πλάκα ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα, Χατζισαφί, Ιγκόρ, Πασαλίδη, Μαυροπάνο, με τους «συμμάχους» να είναι αναγκασμένοι να βλέπουν για ακόμη μία φορά τη σκόνη του.

Στο Ρέντη ο Χατζισαφί

Στο Ρέντη ο Χατζισαφί

Στη προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας το νέο μεταγραφικό απόκτημα που είχε τη πρώτη του γνωριμία με τον Τάκη Λεμονή και τους νέους του συμπαίκτες.

Ορεξάτος ο Σισέ στο Ρέντη

Ορεξάτος ο Σισέ στο Ρέντη

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ακούγοντας μουσική κατά την είσοδό του στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη.