Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνει ο Σισέ, φουλάρει για Λάρισα ο Θρύλος

Μπαίνει ο Σισέ, φουλάρει για Λάρισα ο Θρύλος
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 23:31

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η προπονητολογία των προηγούμενων ημερών μπορεί να προκάλεσε μία αναταραχή, όμως, όλα αυτά έχουν μείνει πίσω. Στον Ολυμπιακό σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τη Λάρισα. Είναι ένα πολύ κομβικό ματς για την εξέλιξη του τίτλου, αφού τα επόμενα δύο οι Πειραιώτες θα τα δώσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα σε Λαμία και Ξάνθη. Γίνεται κατανοητό, λοιπόν, πως το ματς στο AEL FC ARENA είναι όλα τα λεφτά για τους πρωταθλητές.

Η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι είναι προγραμματισμένο να μπει σε φουλ ρυθμούς ο Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό, αλλά είναι καλύτερα και το πρωί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βγάλει το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες ο 22χρονος στόπερ έκανε μέρος των προπονήσεων. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλμπέρτο Μποτία, που επίσης δεν προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Κατά τα άλλα ο Σεμπά έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά και είναι στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Κάπως έτσι το μοναδικό ερωτηματικό θα είναι ο Οτζίτζα.

Ο 57χρονος προπονητής δεν έχει άλλα αγωνιστικά θέματα να λύσει και έχει επικεντρωθεί στη προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λάρισα. Από τις μέχρι τώρα προπονήσεις δεν υπάρχει εικόνα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο AEL FC ARENA. Τα κουκιά βέβαια είναι μετρημένα για τον κόουτς και δεν αναμένονται μεγάλες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα απ’ όσα είχαμε συνηθίσει στα προηγούμενα ματς.

Καλό θα είναι να περιμένουμε και τις επόμενες προπονήσεις για να φανούν οι σκέψεις του Λεμονή για την ενδεκάδα, όμως η αίσθηση που υπάρχει στο Ρέντη είναι πως θα πάει στα σίγουρα στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα. Την Τετάρτη το πρωί έγιναν ασκήσεις τακτικής, αλλά χωρίς να δείξει κάτι.

**Στο Ρέντη το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος παρακολούθησε τη προπόνηση της ομάδας του Πειραιά.

**Άπαντες στο προπονητικό κέντρο έχουν αντιληφθεί ότι το ματς με τη Λάρισα είναι όλα τα λεφτά και πως δεν χωράνε… γκέλες.

**Πρωί θα προπονηθούν και την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά και το Σάββατο. Μόνο την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση. Πάντως, από τη στιγμή που τελείωσαν τα ευρωπαϊκά ματς, οι προπονήσεις των Πειραιωτών έγιναν πρωινές, αφού το προηγούμενο διάστημα γίνονταν απόγευμα. Είναι καλύτερο και τον οργανισμό των ποδοσφαιριστών να προπονούνται το πρωί.

Διαβάστε επίσης

Τρομερός ο πίνακας του Ομάρ (vid)

Τρομερός ο πίνακας του Ομάρ (vid)

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη δημιουργία ενός πίνακα στον οποίο απεικονίζεται ο ίδιος με τα «ερυθρόλευκα».

«Μη διανοηθούν στον β’ γύρο να κάνουν τα ίδια»

«Μη διανοηθούν στον β’ γύρο να κάνουν τα ίδια»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του gavros.gr έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι στον Πειραιά δεν θα ανεχτούν ξανά όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο. Τι λέει για το ματς στη Λάρισα, για την ΕΠΟ, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κόσμο του Θρύλου.