Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο αντικαταστάτης του Μποακιέ, θα είναι ο Μπεν»

«Ο αντικαταστάτης του Μποακιέ, θα είναι ο Μπεν»
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 17:02

Έχει γραφτεί ξανά στο gavros.gr πως ο αντικαταστάτης του Ρίτσμοντ Μποακιέ στον Ερυθρό Αστέρα, θα είναι ο Μπεν Μοχάμεντ. Εδώ και καιρό συντηρείται το θέμα και από τους Σέρβους, οι οποίοι πλέον πηγαίνουν ένα βηματάκι πιο μπροστά το θέμα, σημειώνοντας πως ο επιθετικός από τις Κομόρες πηγαίνει στον Αστέρα σύντομα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Η Ρεν λοιπόν έχει μπει πολύ επιθετικά στο κόλπο για την απόκτηση του Γκανέζου επιθετικού και εκπρόσωποί της πήγαν, μάλιστα στη Σερβία για να κλείσουν τον παίκτη, δείγμα του πόσο πολύ τον θέλουν. Οι Γάλλοι δίνουν επτά εκατ. ευρώ, οι Σέρβοι θέλουν το πολύ οκτώ, άρα κάπου στα 7-8 εκατ. ευρώ θα κοστίσει η μεταγραφή.

Είναι δεδομένο πως ο Μποακιέ θα φύγει, όπως και θα φύγει ο Μπεν από τον Ολυμπιακό, έτσι όπως παρουσιάζουν το θέμα οι γείτονες. «Ο αντικαταστάτης του Μποακιέ θα είναι ο Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν, αλλά όπως στην περίπτωση του Μίλαν Γέφτοβιτς, περιμένει την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Ο παίκτης από τις Κομόρες, δεν θα κάνει στο γήπεδο ό,τι ο Μποακιέ. Μπορεί να δώσει λύσεις στα άκρα, αφού ο ρόλος του σέντερ φορ ανήκει στον Αλεξάνταρ Πέσιτς».

Άρα ο Μπεν πηγαίνει στον Αστέρα για να αγωνιστεί ακραίος.

Διαβάστε επίσης

Big Sam για Μιραλάς

Big Sam για Μιραλάς

Δηλώσεις του τεχνικού της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, που από τη στιγμή που δεν υπολογίζει στον Βέλγο επιθετικό, είπε το αυτονόητο.

Δεν παίζει με Λάρισα ο Οφόε

Δεν παίζει με Λάρισα ο Οφόε

Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την ομάδα ο Βέλγος, έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν παίζει στον αγώνα ενάντια στην ΑΕΛ.