Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μειώνονται οι... «αμφιβολίες» για Σισέ

Μειώνονται οι... «αμφιβολίες» για Σισέ
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 17:33

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε υπό βροχή την Πέμπτη στο Ρέντη και από το πρόγραμμα προέκυψαν μερικές ειδήσεις, οι οποίες αφορούν τους Παπ Σισέ και Αλμπέρτο Μποτία. Αυτοί ούτως ή άλλως αντιμετώπιζαν προβλήματα και από αυτούς περιμέναμε να έρθουν κάποιες ειδήσεις και νέα. Είναι ευχάριστα, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει στο 100% η κατάστασή τους.

Ο Παπ Σισέ λοιπόν ήταν αμφίβολος για τον αγώνα με τη Λάρισα την Κυριακή. Ακόμα είναι δηλαδή, αλλά ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει αυξήσει τις πιθανότητές του για να παίξει με την ΑΕΛ. Ήταν σαφώς καλύτερα την Πέμπτη, αλλά από τη στιγμή που ακόμα αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, πάει να πει πως είναι αμφίβολος, έχοντας, όμως, περισσότερες ελπίδες για να παίξει.

Όσον αφορά στον Αλμπέρτο Μποτία, ο έτερος στόπερ, είναι σχετικά καλύτερα. Η κατάστασή του δεν έχει παρουσιάσει τόσο μεγάλη βελτίωση όσο του Σισέ, αλλά τουλάχιστον έχουν υπάρξει κάποια ενθαρρυντικά σημάδια. Είναι πιο πίσω σχετικά με τον Σενεγαλέζο, αλλά τόσο η κατάσταση του ιδίου όσο και του Σισέ, θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό την Παρασκευή.

Με τον Τάκη Λεμονή φυσικά να εύχεται στην ανάρρωσή τους, ώστε να τους υπολογίζει για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, που είναι και δύσκολος κιόλας.

Διαβάστε επίσης

Big Sam για Μιραλάς

Big Sam για Μιραλάς

Δηλώσεις του τεχνικού της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, που από τη στιγμή που δεν υπολογίζει στον Βέλγο επιθετικό, είπε το αυτονόητο.