Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Big Sam για Μιραλάς

Big Sam για Μιραλάς
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 18:03

Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς επιστρέφει σε κάθε μεταγραφική περίοδο για την ομάδα του Ολυμπιακού. Και φέτος έχει επιστρέψει περισσότερο παρά ποτέ, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του στην Έβερτον έχει μειωθεί. Και μειώνεται, εξαφανίζεται όσο προχωρά ο χρόνος, καθώς ο Σαμ Αλαρντάις είναι φανερό πως δεν υπολογίζει τον παίκτη.

Ο ίδιος ο Μιραλάς θέλει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και ενόψει Μουντιάλ της Ρωσίας και φαίνεται πως η πόρτα της εξόδου από την Έβερτον έχει ανοίξει διάπλατα, καθώς ο Αλαρντάις είπε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει από την ομάδα ο Βέλγος, αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά περισσότερα αυτός, καθώς η πρόταση θα πρέπει να συμφέρει την αγγλική ομάδα.

«Μια μεταγραφή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Αλαρντάις, που συνέχισε. «Θέλει να μείνει; Υπάρχουν προτάσεις που του αρέσουν; Αυτή η πρόταση για τη μεταγραφή συμφέρει την Έβερτον;», ανέφερε ο Αλαρντάις, ο οποίος ανοίγει την πόρτα στο Μιραλάς, που τον συμπεριέλαβε σε αποστολή για τελευταία φορά στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 7 Δεκεμβρίου για το Europa League.

Και κατέληξε. «Μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή, όπως μπορεί να γίνει με όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ μας».

Θα είναι μια όντως «θερμή» μεταγραφική περίοδος, έστω και αν πρόκειται για χειμερινή.

Διαβάστε επίσης

«Η καλύτερη μεταγραφή του Προτό»

«Η καλύτερη μεταγραφή του Προτό»

Το χειμερινό παζάρι έχει ανοίξει και στο Βέλγιο κάνουν ειδική μνεία για τις κορυφαίες μετακινήσεις συμπατριωτών τους το καλοκαίρι ξεχωρίζοντας αυτή του Ολυμπιακού.