Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε στην Λάρισα για να κερδίσουμε και να μείνουμε πρώτοι»

«Πάμε στην Λάρισα για να κερδίσουμε και να μείνουμε πρώτοι»
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 18:49

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο ματς της Κυριακής (07/01) κόντρα στην ΑΕΛ είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Θρύλου μίλησε στην Nova και τόνισε ότι όλοι θέλουν να φύγουν με το διπλό από την Λάρισα, προκειμένου να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι το οποίο αποτελεί και τον στόχο όλων.

Πιο συγκεκριμένα ο Φελίπε Πάρντο υπογράμμισε:

Για την περίοδο των διακοπών:

Οι μέρες των διακοπών ήταν οικογενειακές, πήγαμε στη Ρώμη και στο Βατικανό και βρεθήκαμε στη λειτουργία το πρωί στις 24 Δεκεμβρίου. Ζήτησα από τον Θεό υγεία για την οικογένειά μου και για εμένα.

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσεις ένας ποδοσφαιριστής το πρόγραμμα της ομάδας στις γιορτές:

Αυτό είναι θέμα διαχείρισης του χρόνου και το πότε πρέπει να κάνεις τι. Ήταν σημαντικές οι διακοπές αυτές για τους παίκτες, διότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο με την οικογένειά τους και να ξεκουραστούν. Αυτή τη φορά οι διακοπές ήταν αφιερωμένες στην οικογένεια.

Για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΛ σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή:

Ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με τις αλλαγές που έχουν γίνει. Όμως αυτό δεν αγγίζει τους παίκτες διότι ξέρουμε τον στόχο μας, που είναι να μείνει η ομάδα στην κορυφή. Γι 'αυτό θα πάμε εκεί να κερδίσουμε και να μείνουμε πρώτοι.

Έχω δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΛ και το τελευταίο με την Ξάνθη. Κέρδισε εύκολα με καλή επιθετική λειτουργία, όμως εμείς ξέρουμε τί θέλουμε και τί να κάνουμε, να παίξουμε το παιχνίδι μας, κυριαρχικό ποδόσφαιρο και ποιοτικό ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους άλλους από την πρώτη θέση.

Για το τι σημαίνει ο τίτλος του Πρωταθλητή χειμώνα:

Σημαίνει ότι δηλώσαμε αυτό που θέλαμε ακόμα και όταν ήμασταν 5 βαθμούς πίσω. Στείλαμε το μήνυμα σε όλους, ότι θέλαμε να επιστρέψομε στην κορυφή και τώρα να μείνουμε εκεί. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό με την απόσταση μεταξύ των ομάδων να είναι μικρή. Όμως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί και θέλει να είναι πρώτος και αυτό θα κάνουμε δίνοντας το 100% ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Για το τι εύχεται για το 2018:

Στους φιλάθλους της ομάδας μας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευημερία. Για εμένα εύχομαι επιτυχίες, γκολ, ποιότητα και να πάω στο μουντιάλ . Το θέλω πολύ και πρέπει να παλέψω για να το πετύχω.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη ο Λεμονής

Στο Ρέντη ο Λεμονής

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού για να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές. Στις 18:00 ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της προπόνησης των «ερυθρόλευκων».

«Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

«Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος της 15ης αγωνιστικής και τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει έτσι, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Να πάρω το νταμπλ με τον Ολυμπιακό»

«Να πάρω το νταμπλ με τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το ματς των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΛ, ενώ υπογράμμισε ότι για το 2018 θέλει και εύχεται να είναι γερός και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο με τον Θρύλο.

«Τέγιο, Σοριάνο, Μιναμίνο»

«Τέγιο, Σοριάνο, Μιναμίνο»

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που φέρεται να θέλει στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γαλλία.