Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

«Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 20:19

Το βραβείο του πολυτιμότερου για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος πήρε ο Μάρκο Μάριν. Ο εξτρέμ του Θρύλου παρέλαβε το βραβείο από τον Σάββα Θεοδωρίδη και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις, όπως συνηθίζεται.

Ο Γερμανός τόνισε μεταξύ άλλων ότι θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια της σεζόν, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από το νταμπλ στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φυσικά είναι όμορφο να κερδίζεις αυτό το βραβείο. Για εμάς είναι σημαντικό να κερδίζουμε τους αγώνες. Δίνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Πάντως, είναι ωραίο να κερδίζεις αυτό το βραβείο. Ξέρουμε από την περσινή περίοδο πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε εκεί και αν θυμάμαι καλά ήταν το δεύτερο παιχνίδι της περιόδου. Θα είναι ξανά ένα δύσκολο ματς. Αλλά είμαι βέβαιος πως η ομάδα μας είναι αρκετά δυνατή να νικήσει ακόμη και σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Είναι ένα ωραίο στάδιο με καλούς φιλάθλους. Είναι ωραίο να παίζουμε εκεί. Αλλά νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και εκεί. Πρώτα από όλα, θέλω να κερδίσουμε τον τίτλο για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς μας. Είναι ο βασικός μας στόχος και για εμένα προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να έχω ένα καλό δεύτερο γύρο».

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη ο Λεμονής

Στο Ρέντη ο Λεμονής

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού για να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές. Στις 18:00 ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της προπόνησης των «ερυθρόλευκων».