Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη ο Λεμονής

Στο Ρέντη ο Λεμονής
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 20:18

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά από 101 ημέρες στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής αποτελεί παρελθόν για τους Πειραιώτες. Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας της με τον 57χρονο τεχνικό και την τεχνική ηγεσία ανέλαβε και επίσημα ο Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Έλληνας τεχνικός όλο αυτό το διάστημα δούλεψε προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να την επαναφέρει στην πρώτη θέση. Πράγματι ο Ολυμπιακός ξεκινάει τον δεύτερο γύρο από θέση οδηγού στη βαθμολογία.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πως είναι κομμάτι του συλλόγου κάτι που ανέφερε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην περάσει από το προπονητικό κέντρο προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για τελευταία φορά και να τους αποχαιρετίσει. Στη προπόνηση των Πειραιωτών που ξεκίνησε στις 18:00 βρέθηκε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Διαβάστε επίσης

«Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

«Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος της 15ης αγωνιστικής και τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει έτσι, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Να πάρω το νταμπλ με τον Ολυμπιακό»

«Να πάρω το νταμπλ με τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το ματς των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΛ, ενώ υπογράμμισε ότι για το 2018 θέλει και εύχεται να είναι γερός και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο με τον Θρύλο.