Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε από την Λαμία η Ξάνθη

Πέρασε από την Λαμία η Ξάνθη
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 20:01

Με νίκη ξεκίνησε το 2018 η Ξάνθη, η οποία νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Λαμία στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Ακρίτες με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 21 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα της Superleague, συνεχίζοντας να κυνηγούν την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το γκολ που έκρινε την τύχη του ματς σημείωσε στο 34’ ο Μεχία με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με την Ξάνθη να παίρνει μία δίκαιη νίκη με βάση της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

ΛΑΜΙΑ 0

(Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Όμο (46' Αναστασόπουλος), Βάντερσον (77' Καραγιάννης), Πίτι, Τσούκαλος, Βουό (46' Ακόστα).

ΞΑΝΘΗ 1

(Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Φασίδης (74' Σιλά), Ντε Λούκας (80' Μελιόπουλος), Λουσέρο, Τριάδης (56' Ντουρίτσκοβιτς), Γέντρισεκ.

Διαβάστε επίσης

Θα «σειστεί» το αεροδρόμιο απόψε

Θα «σειστεί» το αεροδρόμιο απόψε

Καλά θα κάνουν οι αρχές να κατασκευάσουν ένα νέο αεροδρόμιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Πλήθος κόσμους αναμένεται απόψε για να υποδεχτεί τον μεγάλο παικταρά, Κέβιν Μιραλάς.

Χρόνια πολλά Γιάννη Μώραλη

Χρόνια πολλά Γιάννη Μώραλη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά έχει την ονομαστική του εορτή και όλοι στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχονται χρόνια πολλά.