Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαψεύσεις για Κάμπελ, Τουρέ

Διαψεύσεις για Κάμπελ, Τουρέ
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 20:01

Τα δημοσιεύματα της σημερινής υπέροχης ημέρας για τον λαό του Ολυμπιακού, καθώς επίκειται η έλευση του Κέβιν Μιραλάς, έκαναν λόγο πως ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει μόνο για το ένα «μπαμ», αυτό του Βέλγου, αλλά για ακόμα δύο.

Αξίζει να τονιστεί πως είχαν γραφτεί και τα ονόματα των Τζόελ Κάμπελ και Γιάγια Τουρέ. Δύο καλών ποδοσφαιριστών που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια από τους Πειραιώτες.

Από την ΠΑΕ διέψευσαν τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με αμφότερους τους παίκτες. Για τον Κοσταρικανό ακραίο, η τοποθέτηση της ΠΑΕ ήταν πως ναι, υπήρξε μια επαφή και ενδιαφέρον το καλοκαίρι πριν τον τραυματισμό του παίκτη, αλλά πλέον δεν ασχολείται κανείς με την υπόθεση αυτή, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Κοσταρικανός θα γίνει καλά στο τέλος του Φεβρουαρίου.

Τοποθέτηση δεν υπήρξε μόνο για τον Κάμπελ, αλλά και για τον Τουρέ. Τον Αφρικανό παίκτη, για τον οποίο από την ΠΑΕ είπαν πως όλα αυτά που γράφονται, είναι απλά... επινοήσεις.

Άρα, δεν υπάρχει θέμα ούτε με τον Κάμπελ, ούτε με τον Τουρέ.

Διαβάστε επίσης

Θα «σειστεί» το αεροδρόμιο απόψε

Θα «σειστεί» το αεροδρόμιο απόψε

Καλά θα κάνουν οι αρχές να κατασκευάσουν ένα νέο αεροδρόμιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Πλήθος κόσμους αναμένεται απόψε για να υποδεχτεί τον μεγάλο παικταρά, Κέβιν Μιραλάς.

Άρχισαν τα όργανα…

Άρχισαν τα όργανα…

Τα διαιτητικά όργια κατά του Ολυμπιακού συνεχίζονται και το 2018… Εκλεισε τα μάτια σε πέναλτι «μαρς» (ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ χέρι του Λαγού) ο Διαμαντόπουλος στο ματς με την ΑΕΛ. Στην επόμενη φάση δεν έδωσε πέναλτι σε παράβαση στον Μάριν, ενώ στο 32' «έπνιξε» επίσης πέναλτι σε τράβηγμα στον Σισέ.