Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωράφι… Arena

Χωράφι… Arena
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 20:45

Το έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ότι εκτός από την τραγική διαιτησία, μεγάλος αντίπαλός τους στον αγώνα με την Λάρισα θα είναι ο άσχημος αγωνιστικός χώρος. Το τερέν είναι γεμάτο παγίδες και τρύπες, το χόρτο βγαίνει εύκολα και φυσικά δεν ευνοεί την ομάδα που θέλει αν βάλει κάτω την μπάλα και να παίξει.

Κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών και είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν να δίνεται άδεια σε τέτοια γήπεδα. Αντί για AEL FC Arena θα έπρεπε να μετονομαστεί σε χωράφι… arena.

Διαβάστε επίσης

Γκολ αλά Μιραλάς από τον Μάριν!

Γκολ αλά Μιραλάς από τον Μάριν!

Πανέξυπνη κομπίνα από τον Ταχτσίδη και τον Γερμανό που θύμισε γκολάρα του Βέλγου παιχταρά που είχε βάλει το 2011 στον Παναθηναϊκό.

Άρχισαν τα όργανα…

Άρχισαν τα όργανα…

Τα διαιτητικά όργια κατά του Ολυμπιακού συνεχίζονται και το 2018… Εκλεισε τα μάτια σε πέναλτι «μαρς» (ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ χέρι του Λαγού) ο Διαμαντόπουλος στο ματς με την ΑΕΛ. Στην επόμενη φάση δεν έδωσε πέναλτι σε παράβαση στον Μάριν, ενώ στο 32' «έπνιξε» επίσης πέναλτι σε τράβηγμα στον Σισέ.

Θα «σειστεί» το αεροδρόμιο απόψε

Θα «σειστεί» το αεροδρόμιο απόψε

Καλά θα κάνουν οι αρχές να κατασκευάσουν ένα νέο αεροδρόμιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Πλήθος κόσμους αναμένεται απόψε για να υποδεχτεί τον μεγάλο παικταρά, Κέβιν Μιραλάς.