Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρχισαν τα όργανα…

Άρχισαν τα όργανα…
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 20:27

Τα απίθανα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται και το 2018.

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στον κάμπο κόντρα στην ΑΕΛ ο διαιτητής του αγώνα Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έκλεισε τα μάτια σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ παράβαση πέναλτι του Λαγού, με τον παίκτη της ΑΕΛ να βρίσκει ατο 5' του αγώνα την μπάλα με το χέρι, όμως ο ρέφερι του ματς να αφήνει το ματς να συνεχιστεί.

Πρόκειται για μία ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ φάση, η οποία δεν χωράει συζήτηση ότι πρόκειται για πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο οι διαιτητές του ματς αποφάσισαν λανθασμένα να μη δώσουν, αδικώντας για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, στην επόμενη φάση ο Μάριν ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή των «βυσσινί» με τον αντίπαλο αμυντικό να τον βρίσκει και να πέφτει στο έδαφος, με τη φάση πάντως να είναι πολύ δύσκολη.

Τα όργια δεν σταμάτησαν εκεί... Ο Διαμαντόπουλος στο 32' παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μπροστά στη φάση δεν υπέδειξε και άλλο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε τράβηγμα αμυντικού της ΑΕΛ στον Σισέ, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να σηκωθεί για να πάρει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ που είχε κερδίσει ο Θρύλος. Ο παίκτης των γηπεδούχων κράτησε με τα δύο χέρια τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Θρύλου, ωστόσο ούτε αυτό ήταν αρκετό για τον διαιτητή του ματς, ώστε να υποδείξει ώς όφειλε την άσπρη βούλα. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, με τον Διαμαντόπουλο να μετατρέπει το πέναλτι υπέρ του Σισέ σε επιθετικό φάουλ...

Ο ρέφερι παίζει 80-20 υπέρ της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος και εκτός από τα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πέναλτι που δεν έχει δώσει στον Ολυμπιακό σε κάθε φάση που γίνεται στο μισό των γηπεδούχων ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ, σταματώντας τις επιθέσεις των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν το πρώτο μέρος έχοντας 70% στην κατοχή της μπάλας, ωστόσο κέρδισαν μόλις 7 φάουλ σε αντίθεση με την ΑΕΛ, η οποία κέρδισε 11. Τρέλανε και τα στατιστικά ο Διαμαντόπουλος... Γελάει ο κόσμος...

Η εξυγίανση στο αποκορύφωμά της...

Διαβάστε επίσης

Χωράφι… Arena

Χωράφι… Arena

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος στην Λάρισα, δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Γκολ αλά Μιραλάς από τον Μάριν!

Γκολ αλά Μιραλάς από τον Μάριν!

Πανέξυπνη κομπίνα από τον Ταχτσίδη και τον Γερμανό που θύμισε γκολάρα του Βέλγου παιχταρά που είχε βάλει το 2011 στον Παναθηναϊκό.

Θα «σειστεί» το αεροδρόμιο απόψε

Θα «σειστεί» το αεροδρόμιο απόψε

Καλά θα κάνουν οι αρχές να κατασκευάσουν ένα νέο αεροδρόμιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Πλήθος κόσμους αναμένεται απόψε για να υποδεχτεί τον μεγάλο παικταρά, Κέβιν Μιραλάς.