Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ αλά Μιραλάς από τον Μάριν!

Γκολ αλά Μιραλάς από τον Μάριν!
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 20:50

Σε ρυθμούς Κέβιν Μιραλάς κινούνται άπαντες στο μεγάλο Λιμάνι, περιμένοντας την άφιξη του παιχταρά στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να περάσουν νικηφόρα από τη Λάρισα για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε ένα ματς που έδειχναν να έχουν… κολλήσει και να έχουν μπλοκάρει στη κλειστή άμυνα της ΑΕΛ ήρθε στο 54' το έξυπνο γκολ του Μάρκο Μάριν για να βάλει τον Θρύλο σε θέση οδηγού. Μία πανέξυπνη κομπίνα με τον Ταχτσίδη να εκτελεί γρήγορα το φάουλ και να βρίσκει τον Γερμανό στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ. Εκείνος με πλασέ έκανε το 0-1.

Ένα γκολ που σε πολλούς θύμισε τον Κέβιν Μιραλάς. Ίδιο γκολ είχε βάλει ο Βέλγος το 2011 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ίδια κομπίνα με τον Ιμπαγάσα να του κάνει τη μπαλιά και εκείνος να βγαίνει στη πλάτη της άμυνας του ΠΑΟ για να κάνει το 1-0.

Θυμηθείτε την γκολάρα του Κέβιν Μιραλάς με τον ΠΑΟ και κάντε τη σύγκριση με αυτό του Μάριν.

ΣΤΑΣ.

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε την κυριαρχία του αγώνα»

«Είχαμε την κυριαρχία του αγώνα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Κόντης.

Χωράφι… Arena

Χωράφι… Arena

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος στην Λάρισα, δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Άρχισαν τα όργανα…

Άρχισαν τα όργανα…

Τα διαιτητικά όργια κατά του Ολυμπιακού συνεχίζονται και το 2018… Εκλεισε τα μάτια σε πέναλτι «μαρς» (ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ χέρι του Λαγού) ο Διαμαντόπουλος στο ματς με την ΑΕΛ. Στην επόμενη φάση δεν έδωσε πέναλτι σε παράβαση στον Μάριν, ενώ στο 32' «έπνιξε» επίσης πέναλτι σε τράβηγμα στον Σισέ.