Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 21:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του Ολυμπιακού έκανε ο Όσκαρ Γκαρθία το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 44χρονος προπονητής νωρίτερα είχε παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου και είχε μιλήσει για το τι ετοιμάζει για τον Θρύλο.

Τις τελευταίες ημέρες πέρα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία υπήρξε και η προσθήκη του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έχει έρθει ορεξάτος να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στη πρώτη προπόνηση του Όσκαρ Γκαρθία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης. Είναι κοντά στην ομάδα και με τη στάση του δείχνει πόσο πολύ θέλει και αυτό το πρωτάθλημα. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά και φυσικά για τη νέα αρχή με τον Όσκαρ Γκαρθία.

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, οι οποίοι μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον Κούλη Δουρέκα ήταν παρόντες στη γνωριμία των ποδοσφαιριστών με τον Όσκαρ Γκαρθία.

Από εδώ και πέρα η διοίκηση εκείνο που θέλει είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να τα δώσουν όλα έτσι ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και παράλληλα να βοηθήσουν και τον νέο προπονητή στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη ο Βέργος

Στο Ρέντη ο Βέργος

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Βάσας και επέστρεψε στην Ελλάδα – Προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Οσκαρ Γκαρσία.

Διπλός πονοκέφαλος με Φιγκέιρας

Διπλός πονοκέφαλος με Φιγκέιρας

Οι υψηλές αποδοχές του Πορτογάλου αμυντικού αποτελούν έξτρα πρόβλημα που επιβάλλεται να λύσει η Μπράγκα, η οποία θα πρέπει να αποζημιώσει και τον Ολυμπιακό.