Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του!

Πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του!
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 09:49

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με το background που κουβαλάει απ’ τα προγενέστερα (ο Χάσι δεν τον υπολόγιζε, τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας και του ζήτησε το καλοκαίρι να βρει ομάδα, με τον ίδιο να αρνείται να φύγει από τον Ολυμπιακό), ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί ένα κεφαλαιώδες πρόσωπο στην φετινή πορεία των «ερυθρολεύκων».

Πίσω απ’ τη λάμψη του πρώτου σκόρερ της Superleague, ωστόσο, υπάρχει κι εκείνη του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος ήρθε απ’ το Βελιγράδι, έχοντας προηγουμένως… θρυμματίσει τα δίχτυα με τη φανέλα της Παρτιζάν, σημειώνοντας 35 γκολ σε 45 εμφανίσεις! Εδώ του πήρε λίγο καιρό για να πάρει μπρος, αλλά πλέον κατεβάζει διαρκώς το προσωπικό ρεκόρ της πιο γρήγορης εκτέλεσης. Και μάλιστα το επιτυγχάνει διαρκώς μακριά από το «Καραϊσκάκη»!

Στο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα πέρασε στο ματς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και προτού συμπληρώσει είκοσι λεπτά συμμετοχής, έδωσε στον Ολυμπιακό το προβάδισμα (1-2 στο 65’). Στο Αγρίνιο αντικατέστησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 77’ και μόλις 14 λεπτά αργότερα, στο 91’, διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Στη Λάρισα «χτύπησε» ακόμη ταχύτερα: μπήκε αντί του Καρίμ στο 78ο λεπτό του παιχνιδιού και μετά από 11 λεπτά (στο 89’) έκλεισε και πάλι το σκορ.

Διαβάστε επίσης

Στα «ευρωπαϊκά τείχη» ο Προτό! (pic)

Στα «ευρωπαϊκά τείχη» ο Προτό! (pic)

Η ιστοσελίδα «sokkaa» έφτιαξε ένα θέμα για τους πορτιέρο που είχαν τις περισσότερες αποκρούσεις στους ομίλους του Champions League – 5ος στη λίστα ο Βέλγος με 25 επεμβάσεις!