Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πέτσινο πέναλτι ο ΠΑΟΚ

Με πέτσινο πέναλτι ο ΠΑΟΚ
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 19:38

Στο ίδιο έργο θεατές σε ακόμη ένα ματς του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν…

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχτηκαν τα Τρίκαλα στην Τούμπα στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος και χρειάστηκαν την διαιτητική εύνοια του Φωτιάδη και των βοηθών του, οι οποίοι ανακάλυψαν πέναλτι φάντασμα, για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη με 2-1. Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στα Τρίκαλα με 5-1 σε ένα ματς που και πάλι είχε την εύνοια της διαιτησίας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου προηγήθηκε στο ματς με τον Πρίγιοβιτς στο 78’, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αγωνίζονται στην Football League ισοφάρισαν στο 90’ με τον Μιλοσάβλιεφ, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχαν χάσει τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν, με τον Γροντή να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο ο Φωτιάδης ανέλαβε δράση και δίνοντας ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει από την άσπρη βούλα…

Ακόμη και τα Τρίκαλα τα κερδίζει μόνο με… εξυγίανση ο ΠΑΟΚ… Γελάει ο κόσμος…

ΠΑΟΚ 2

(Ραζβάν Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Κρέσπο (60΄ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81΄ Πέλκας), Σάχοβ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ (70΄ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

ΤΡΙΚΑΛΑ 1

(Αντώνης Παρασίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (73΄ Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (62΄ Μιλοσάβλιεβ), Ζγκούρι (73΄ Ντακόλ).

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ιγκόρ Σίλβα

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ιγκόρ Σίλβα

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πιάνει ήδη δουλειά για να τεθεί στη διάθεση του Όσκαρ Γκαρθία. «Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας», δήλωσε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής.