Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο επόμενος «Μιραλάς» και τα ανοικτά θέματα

Ο επόμενος «Μιραλάς» και τα ανοικτά θέματα
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 21:28

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Λέτε να είναι ο Μπεν Αρφά ο επόμενος «Μιραλάς» που ψάχνει για να προσθέσει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός; Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κι αν τελικά πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή τέτοιου μεγέθους, κάποιοι θα πάρουν τα βουνά, αλλά ας κρατάμε χαμηλά τον πήχη, διότι παίκτες σαν τον Μπεν Αρφά έχουν απολαβές που πλέον είναι εξωπραγματικές για την Ελλάδα (4,5 εκατομμύρια ευρώ παίρνει στην Παρί) και έρχονται πολύ δύσκολα στη χώρα μας…

Επειδή, πάντως, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δείχνει αποφασισμένος να κλείσει πολλά στόματα, με μια-δυο ακόμα… λευκές πετσέτες, ας μην αποκλείουμε τίποτα. Απλά να ξέρουμε κάτι που είπε και ο Μαρινάκης στην κουβέντα που είχε με τους δημοσιογράφους μετά την παρουσίαση του Όσκαρ Γκαρσία. Ότι πρώτα πρέπει να αδειάσει το ρόστερ του ο Ολυμπιακός και μετά να προχωρήσει στις όποιες κινήσεις.

Από τους Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς και Ζντιέλαρ που έχουν τεθεί εκτός ομάδας προς το παρόν δεν έχει φύγει κανένας. Μόνο για τον Ζντιέλαρ ακούγεται ότι υπάρχουν προτάσεις από Σερβία και Πολωνία, αλλά μέχρι στιγμής εδώ παραμένει κι αυτός. Για τον Καρσελά ο Ολυμπιακός έχει ειδοποιήσει την Γρανάδα πως επιθυμεί να διακοπεί ο δανεισμός του, αλλά αν δεν βρεθεί άλλη ομάδα να τον πάρει ίσως υπάρξουν μπλεξίματα, καθώς το συμβόλαιο που έχει είναι μονοετές. Ο Εμενίκε πάλι, που ουσιαστικά έθεσε μόνος του τον εαυτό του εκτός ομάδας και έχει αποδειχθεί ένας από τους μεγαλύτερους τουρίστες όλων των εποχών, όλο προτάσεις έχει από την Τουρκία, αλλά ακόμα εδώ είναι…

Και δεν είναι μόνο αυτοί οι πέντε. Εφόσον έρθει κι άλλος «Μιραλάς» θα τεθεί θέμα αποχώρησης-πώλησης μ’ έναν τουλάχιστον από τους Σεμπά και Πάρντο. Για τον Βραζιλιάνο υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως ενδιαφερθεί η κινέζικη ομάδα που τον ήθελε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ για τον Πάρντο γράφτηκε ότι τον θέλει η Ιντεπεντιέντε. Να τα δούμε όμως και στην πράξη όλα αυτά.

Ερωτηματικά υπάρχουν επίσης με Μποτία και Βούκοβιτς. Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός μάλλον δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη πώλησή του τώρα, ενώ ο Σέρβος θα έχει μια κουβέντα με τον Γκαρθία για να δει αν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα στο ρόστερ, τα οποία δεν πρέπει να τα ξεχνάμε, διότι δεν είναι δυνατόν να πληρώνει 35-40 παίκτες ο Ολυμπιακός. Καλή η προσμονή για τον επόμενο «Μιραλάς», αλλά να ξέρουμε και ποια είναι τα θέματα που πρέπει να λύσει ο Ολυμπιακός πριν τον φέρει…

Διαβάστε επίσης

Ο Χατζισαφί σε ρόλο τραγουδιστή!

Ο Χατζισαφί σε ρόλο τραγουδιστή!

Ρεσιτάλ από τον Ιρανό αριστερό μπακ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Τραγούδησε ενώπιον όλης της ομάδας και γνώρισε την αποθέωση. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!

Πέρασε η ΑΕΚ

Πέρασε η ΑΕΚ

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίσθηκε και πάλι ο Παναιτωλικός, δίνοντας την ευκαιρία στους «κιτρινόμαυρους» να πάρουν τη νίκη με 1-0 και να προκριθούν στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος.