Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για 54η ημέρα δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας ο Θρύλος

Για 54η ημέρα δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας ο Θρύλος
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 20:33

Ακόμη μία ημέρα στήριξης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι του Θρύλου βρίσκονται για 54η ημέρα δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας, προσφέροντάς τους πολύτιμες βοήθειες.

Η ατέρμονη προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για ανόρθωση της περιοχής και βοήθειας των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην Δυτική Αττική συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτους ρυθμούς, με την εντολή του ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη γιια συνεχή βοήθεια όσο διάστημα και αν χρειαστεί να γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Για ακόμη μια μέρα ο Ολυμπιακός μας βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις φονικές πλημμύρες.

Άλλωστε ο ηγέτης της ομάδας μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν σαφής όταν ζήτησε οι κάτοικοι της περιοχής να βοηθηθούν με κάθε τρόπο και για όσον καιρό χρειαστεί.



Έτσι, λοιπόν, από εκείνη τη μέρα κι έπειτα, τα συνεργεία του Θρύλου μας δεν σταματούν τις εργασίες στην πόλη της Δυτικής Αττικής, όπως έκαναν και σήμερα, όπου για ακόμη μια φορά τα μηχανήματά μας και τα φορτηγά μας συνέχισαν να καθαρίζουν τα πεζοδρόμια και τους δρόμους από τους τόνους λάσπης που τα είχαν καλύψει, ώστε να μπορούν και πάλι να κυκλοφορούν με ευκολία και ασφάλεια οι Δημότες.



Τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.



Τέλος, να σημειωθεί ότι οι η ανακατασκευή του Δημοτικού Κινηματογράφου, όπως επίσης και η είσοδος στην πόλη της Δυτικής Αττικής, από την παλαιά Εθνική Οδό, αλλά και η πλατεία Ρόκα έγιναν με δαπάνες της ομάδας μας.



Διαβάστε επίσης

Ο επόμενος «Μιραλάς» και τα ανοικτά θέματα

Ο επόμενος «Μιραλάς» και τα ανοικτά θέματα

Αποφασισμένος να κλείσει στόματα με μια-δυο… λευκές πετσέτες ακόμα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά να μην ξεχνάμε ότι και τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν με πολλούς παίκτες της ομάδας. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ιγκόρ Σίλβα

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ιγκόρ Σίλβα

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πιάνει ήδη δουλειά για να τεθεί στη διάθεση του Όσκαρ Γκαρθία. «Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας», δήλωσε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής.