Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παροξυσμός για τον Μιραλάς

Παροξυσμός για τον Μιραλάς
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 09:18

Ξεσηκωμός επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού από τη χθεσινή ημέρα, Τρίτη 09 Ιανουαρίου, καθώς ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το επαναληπτικό ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι ΓΑΥΡΟΙ ανυπομονούν να δουν ξανά τον Βέλγο παικταρά να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο συγκεκριμένο ματς, αφού όπως σας ενημέρωσε χθες το gavros.gr ο Γκαρθία τον δοκίμασε μαζί με τους βασικούς στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός του Θρύλου αναμένεται να κάνει το νέο ντεμπούτο του στους Πειραιώτες και οι φίλοι της ομάδας δεν μπορούν να περιμένουν για να τον απολαύσουν και να τον αποθεώσουν ξανά στον Ναό.

Ο Μιραλάς με το «11» πλέον στην πλάτη θα χαρίσει νέες μοναδικές στιγμές στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι τρελαμένος να δει από κοντά ξανά τον αγαπημένο του Κέβιν.

Διαβάστε επίσης

Ούτε μαντήλι να κλάψουν…

Ούτε μαντήλι να κλάψουν…

Όπως διαβάζουμε στον ΠΑΟ δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για να πληρωθούν όσοι δουλέψουν στην αναμέτρηση με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς ούτε και για την διαμονή της ομάδας στην Βοιωτία για το ματς του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Μάλλον υπάρχει και πολύ πιο κάτω για αυτή την ομάδα...

Το «μηχανάκι» του Θρύλου

Το «μηχανάκι» του Θρύλου

Ο Αλεξί Ρομαό έχει αγωνιστεί στα 14 από τα 16 παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετρώντας τις περισσότερες συμμετοχές από τους παίκτες των «ερυθρόλευκων»- Ακούραστος ο Τογκολέζος βοηθάει τα μέγιστα τους Πειραιώτες.