Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε μαντήλι να κλάψουν…

Ούτε μαντήλι να κλάψουν…
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 09:58

Μάλλον έχει και πιο κάτω για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ούτε μαντήλι να κλάψουν όπως διαβάζουμε από δημοσιεύματα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ δεν μπορούν να πληρώσουν ακόμη και όσους εργαστούν στο ματς με την Λαμία για το κύπελλο Ελλάδος, ενώ υπάρχει πρόβλημα λόγω έλλειψης χρημάτων και στη διαμονή της ομάδας στην Λιβαδειά για τον αγώνα πρωταθλήματος με τους Βοιωτούς.

Τέτοια κατάντια δεν τη συναντάς εύκολα, ωστόσο αποδεικνύεται συνεχώς ότι υπάρχει ακόμη πιο κάτω για αυτή την ομάδα που ονομάζεται Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης

Το «μηχανάκι» του Θρύλου

Το «μηχανάκι» του Θρύλου

Ο Αλεξί Ρομαό έχει αγωνιστεί στα 14 από τα 16 παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετρώντας τις περισσότερες συμμετοχές από τους παίκτες των «ερυθρόλευκων»- Ακούραστος ο Τογκολέζος βοηθάει τα μέγιστα τους Πειραιώτες.

Παροξυσμός για τον Μιραλάς

Παροξυσμός για τον Μιραλάς

Ο Βέλγος παικταράς βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά (σήμερα στις 15:00 στο Καραϊσκάκη) , έχοντας μάλιστα πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός- Τρελαμένοι οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι ανυπομονούν να τον δουν ξανά με τα ερυθρόλευκα.