Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γίνεται… «Σουηδός» ο Ταρίκ Ελιουνούσι

Γίνεται… «Σουηδός» ο Ταρίκ Ελιουνούσι
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 12:29

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ταρίκ Ελιουνούσι φέρεται να βρίσκεται η ΑΪΚ Στοκχόλμης. Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα «SportExpressen», η ΑΪΚ έχει κάνει ήδη κίνηση για τον Νορβηγό εξτρέμ, που δεν «έπιασε» στην Καραμπάγκ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν (με επτά συμμετοχές όλες κι όλες στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν και στο Champions League).

Ο δανεισμός του Ελιουνούσι αναμένεται να «σπάσει», εάν εφόσον ευδοκιμήσουν οι επαφές με την σουηδική ομάδα, που «τρέχει» την ενίσχυσή της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την 1η Απριλίου. Οι Σουηδοί, μάλιστα, κάνουν λόγο για αγορά του 30χρονου ακραίου απ’ τον Ολυμπιακό, δίχως πάντως να αποκλείουν και την προοπτική δανεισμού του, τουλάχιστον μέχρι και τον προσεχή Δεκέμβρη. Αυτό το τελευταίο, πάντως, δεν πρέπει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, μιας και έξι μήνες αργότερα (το καλοκαίρι του 2019) ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ελιουνούσι με τους «ερυθρολεύκους».

Διαβάστε επίσης

Η παράδοση με τον Πλατανιά

Η παράδοση με τον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί αντιμέτωπος στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την κρητική ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδος άλλες δύο φορές, μετρώντας μία ισοπαλία και μία νίκη.

Το κοινό ρεκόρ των Ούρος-Καρίμ!

Το κοινό ρεκόρ των Ούρος-Καρίμ!

Ο Ιρανός στράικερ μπορεί να έχει τα διπλάσια γκολ (8) από τον Σέρβο επιθετικό (4) στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο και οι δύο σκοράρουν 1 γκολ ανά 103’ λεπτά συμμετοχής!