Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ρόστερ έκλεισε, η ομάδα μας έχει εξαιρετικό υλικό»

«Το ρόστερ έκλεισε, η ομάδα μας έχει εξαιρετικό υλικό»
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 13:12

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς έβαλε τέλος στην μεταγραφολογία, τονίζοντας ότι το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» έκλεισε.

Επίσης, υπογράμμισε ότι η ομάδα διαθέτει εξαιρετικό υλικό, ενώ κάλεσε όλο τον κόσμο του Θρύλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου στις 15:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στην ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Ο κόσμος να μην παρασύρεται απο τη μεταγραφολογία. Το ρόστερ έκλεισε. Τα ονόματα που γράφονται δεν υπάρχουν. Η ομάδα μας έχει εξαιρετικό υλικό με το οποίο θα δουλέψει ο νεος προπονητής για να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα που θα δώσει τε πάντα για τους στόχους μας. Αυτό που δουλεύουμε τώρα είναι να φύγουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι στα πλάνα για το μέλλον. Και τα ΜΜΕ ας βάλουν φρένο στη μεταγραφολογία γιατί δεν θα αφήσουμε να κοροιδεύουν τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (Και στις 15:00 ραντεβού στο ΝΑΟ).»

Διαβάστε επίσης

Με Μιραλάς η 11αδα του Θρύλου

Με Μιραλάς η 11αδα του Θρύλου

Ο Βέλγος παικταράς ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα του Οσκαρ Γκαρθία στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος. Δείτε αναλυτικά ποιους επέλεξε να ξεκινήσει ο Ισπανός τεχνικός στο πρώτο του ματς στον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Η παράδοση με τον Πλατανιά

Η παράδοση με τον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί αντιμέτωπος στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την κρητική ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδος άλλες δύο φορές, μετρώντας μία ισοπαλία και μία νίκη.