Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άνετο το ντεμπούτο του Όσκαρ»

«Άνετο το ντεμπούτο του Όσκαρ»
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 19:27

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Με το δεξί ξεκίνησε ο Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του Ολυμπιακού και τα ισπανικά ΜΜΕ, πλέον, βάζουν το νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων» μέσα στις προτεραιότητές τους.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της «Marca», όπου έχει για τίτλο για την αναμέτρηση του Κυπέλλου: «Ντεμπούτο με νίκη ο Όσκαρ Γκαρσία , έβαλε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά». Μέσα στο κείμενο επισημαίνεται ότι οι πρωταθλητές είχαν επικρατήσει με 2-0 του Πλατανιά και στο πρώτο ματς στα Χανιά και χαρακτηρίζεται «…άνετο το ντεμπούτο του Όσκαρ».

Ειδική μνεία γίνεται και για το πρώτο παιχνίδι του Κέβιν Μιραλάς στην επιστροφή του στον Θρύλο, ενώ χαρακτηρίζει: «… πρωταγωνιστή του αγώνα τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, που πέτυχε και τα 2 γκολ του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Αντεξε και προκρίθηκε η ΑΕΛ

Αντεξε και προκρίθηκε η ΑΕΛ

Οι Θεσσαλοί υπερασπίστηκαν το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού και παρά την ήττα στην Ξάνθη (2-0), κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

«Θα μας βοηθήσει ο Μιραλάς» (vid)

«Θα μας βοηθήσει ο Μιραλάς» (vid)

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, τόνισε στις δηλώσεις του ότι η έλευση του Κέβιν Μιραλάς, θα βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακού, μιας και είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

«Έκλεισε ο Μπεν με 500.000 ευρώ»

«Έκλεισε ο Μπεν με 500.000 ευρώ»

Ακόμα και την Πέμπτη (11/1) περιμένουν στο Βελιγράδι τον διεθνή επιθετικό – Για πλήρη συμφωνία με τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο οι Σέρβοι