Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα μας βοηθήσει ο Μιραλάς» (vid)

«Θα μας βοηθήσει ο Μιραλάς» (vid)
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 18:57

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό μετά το τέλος της αναμέτρησης (όπου μάλιστα αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του ματς), τόνισε στις δηλώσεις του, ότι οι επιθετικοί ζουν από τα γκολ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κέβιν Μιραλάς, λέγοντας ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης που σίγουρα θα βοηθήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα δύο γκολ: «Σημασία έχει ότι προκριθήκαμε, είναι ένας στόχος που θέλουμε να κατακτήσουμε».

Για το γεγονός ότι κυνηγάει πολύ το γκολ και μερικές φορές φαίνεται σαν να εκνευρίζεται όταν δεν μπαίνει: «Ναι είμαι στράικερ, αυτή είναι η θέση μου. Από τα γκολ ζουν οι επιθετικοί και αυτό θέλω να κάνω».

Για τον Μιραλάς: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έμπειρος, σίγουρα θα μας βοηθήσει»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Αντεξε και προκρίθηκε η ΑΕΛ

Αντεξε και προκρίθηκε η ΑΕΛ

Οι Θεσσαλοί υπερασπίστηκαν το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού και παρά την ήττα στην Ξάνθη (2-0), κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

«Έκλεισε ο Μπεν με 500.000 ευρώ»

«Έκλεισε ο Μπεν με 500.000 ευρώ»

Ακόμα και την Πέμπτη (11/1) περιμένουν στο Βελιγράδι τον διεθνή επιθετικό – Για πλήρη συμφωνία με τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο οι Σέρβοι

Αποθέωση για τον παικταρά (pics)

Αποθέωση για τον παικταρά (pics)

Ο κόσμος υποκλίθηκε στον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα των ΓΑΥΡΩΝ – Δείτε φωτογραφίες από το ντεμπούτο του Βέλγου.