Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντεξε και προκρίθηκε η ΑΕΛ

Αντεξε και προκρίθηκε η ΑΕΛ
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 19:30

Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΛ, η οποία μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 στην Ξάνθη, αλλά κατάφερε να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου αγώνα!

Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων και στο πανηγύρισαν μια σπουδαίο πρόκριση! Μάλιστα, η ομάδα του Ηλία Φυντάνη ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννιά παίκτες, καθώς στο 60’ αποβλήθηκε ο Ντέλετιτς και στο 85’ ο Καρατάσιος.

Με παίκτη λιγότερο τελείωσε τον αγώνα και η Ξάνθη, με τον Ντουρίτσκοβιτς στο 66’ να βλέπει την κόκκινη κάρτα του ρέφερι του Αθανάσιου Σέζου. Η ακριτική ομάδα μπήκε δυνατά και προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή και μάλιστα λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα γκολ των Μελιόπουλου (27’) και Σίλα (63’), αλλά δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η ΑΕΛ έπαιξε έξυπνα, «πάγωσε» το ρυθμό όποτε χρειάστηκε και στο τέλος πανηγύρισε μια παλικαρίσια πρόκριση!

Ξάνθη 2

(Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβαρνάς, Μελιόπουλος, Σιλά, Καμαρά (46' Ντε Λούκας), Μεχία, Φασίδης (62' Τριάδης), Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε (54' Γέντρισεκ), Κάστρο.

ΑΕΛ 0

(Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Καρατάσιος, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Κριζμάν (65' Ρέντζας), Λεοζίνιο (56' Μιλοσάβλιεφ), Ντέλετιτς, Περόνε (69' Ναζλίδης).

Διαβάστε επίσης

Στους «8» με ανατροπή ο ΠΑΣ!

Στους «8» με ανατροπή ο ΠΑΣ!

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν του Λεβαδειακού με 4-0 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου – Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

«Θα μας βοηθήσει ο Μιραλάς» (vid)

«Θα μας βοηθήσει ο Μιραλάς» (vid)

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, τόνισε στις δηλώσεις του ότι η έλευση του Κέβιν Μιραλάς, θα βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακού, μιας και είναι ένας πολύ καλός παίκτης.