Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στους «8» με ανατροπή ο ΠΑΣ!

Στους «8» με ανατροπή ο ΠΑΣ!
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 19:40

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό! Οι Ηπειρώτες έκαναν… πάρτι στους «Ζωσιμάδες» και με μια εμφατική νίκη (4-0) προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 1-0, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Το χορό των γκολ άνοιξε στο 31’ ο Τζημόπουλος, με τον Κόντε στο 38’ να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο ίδιος παίκτης στο 79’ έκανε το 3-0 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Γαρουφαλιάς διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΑΣ Γιάννινα 4

(Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (85' Χαλκιαδάκης), Μπερτρά (75' Σολτάνι), Βιντάλ (79' Μανθάτης), Κόντε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0

(Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Ντιόγκο (69' Ζαραδούκας), Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο (46' Ζαραδούκας), Τριποτσέρης, Αντιλεού, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (83' Καθάριος), Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης

Διαβάστε επίσης

Αντεξε και προκρίθηκε η ΑΕΛ

Αντεξε και προκρίθηκε η ΑΕΛ

Οι Θεσσαλοί υπερασπίστηκαν το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού και παρά την ήττα στην Ξάνθη (2-0), κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.