Ντουντούκα
Πάει και ο Άρης. Να περάσει ο επόμενος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ ενόψει Λαμίας

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ ενόψει Λαμίας
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 11:27

Την Λαμία αντιμετωπίζει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός για το ελληνικό πρωτάθλημα, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να βγάζει ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" τη Δευτέρα 15/1/2018 και ώρα 19:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 12/1 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Διαβάστε επίσης

Από την στιγμή που πατάει δυνατά...

Από την στιγμή που πατάει δυνατά...

Το σημαντικό στοιχείο από το δεύτερο ντεμπούτο Κέβιν Μιραλάς με τη φανέλα του Θρύλου, η πολύ καλή εμφάνιση του Εσάν Χατζισαφί και ο Σεμπά. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος